Ja leżę się w gyncentrum w Krakowie A mogę wiedzieć jaki problem jest u was ??Ja miałam trzy podejścia i nie robiliśmy tego badania. W lutym będziemy podchodzić do 4 transferu i również bez tego badania. A ty w jakiej klinice się leczysz?
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Przy pierwszej stymulacji odpuść. Jeszcze ile macie lat? Ja miałam 39 i nie badałam zarodka, dziecko zdrowe ma się dobrze Oczywiscie prenatalne badania robiłam.Hej dziewczyny razem z mężem przygotowywujeny się do zabiegu invitro. Mąż ma słabe wyniki nasienia u mnie jest okej. Jestem podczas stymulacji. Lekarz dziś na wizycie powiedział mi że powinnam pomyśleć z mężem na badaniem zarodków PGTA myślicie że powinnam to robić czy lepiej odpuścić i jak się nie uda pierwsze podejście to dopiero wtedy ?? Doradzcie mi coś proszę
Ja mam 26 mąż 30 A u ciebie mąż też miał słabe wyniki nasienia. I przy którym podejściu się wam udałoPrzy pierwszej stymulacji odpuść. Jeszcze ile macie lat? Ja miałam 39 i nie badałam zarodka, dziecko zdrowe ma się dobrze Oczywiscie prenatalne badania robiłam.
Netiaskitchen
Nie ma czegoś takiego jak przymus badania zarodków. Mogą rekomendować, zlecać itp, ale decyzja jest zawsze Wasza. Ja podchodzę teraz do drugiej procedury i w ogóle nie było tego tematu, tym bardziej, że nie mamy wskazań.Lekarz mówi że badanie zarodków zwiększa znacząco szans na powodzenie A mówi też że jeśli 1 procedura się nie uda to w 2 tak czy siak będą musieli zrobić to badanie. Czy któraś z Was też musiała robić przy 2 podejść takie badanie
NadziejaJest
Naprawde po relanium jestes senna? Ja nic a nic. Chyba jakas odporma jestem moze przez to ze jestem wieksza...biore 2x1 tabletka. Mowilam lek ze moze by chociaz 3 razy ale nie pozwolil. Wy ile bierzecie?Leci piorunem ten czas !! Jak masz możliwość to weź wolne. Ja dziś wypisalam wniosek na urlop od wtorku do piątku.. A co mi tam. Po relanium bede i tak śpiąca, a tak na spacery pochodzę, moze cos ugotuje dobrego.. W piątek mamy tez imprezę zakładowa. Chce pojsc, wiadomo wino bezalkoholowe ale tam są zawsze tańce i ja zawsze sie bawię.. I się zastanawiam czy nie zaszkodza sobie.. wiadomo,ze skakać pod sufit nie będę.. Od pojsc i siedzieć przy stole to nie przejdzie, bo urzędasy zawsze wyciągają na parkiet.. będę się więc wić delikatnie jak cobra [emoji1787][emoji23] o ile na trzezwego ogarnę.
motylek24
Chyba ktoś usiłuje naciągnąć was na kasę.Lekarz mówi że badanie zarodków zwiększa znacząco szans na powodzenie A mówi też że jeśli 1 procedura się nie uda to w 2 tak czy siak będą musieli zrobić to badanie. Czy któraś z Was też musiała robić przy 2 podejść takie badanie
U nas mówi że wskazaniem są słabe wyniki nasienia i plemników.Nie ma czegoś takiego jak przymus badania zarodków. Mogą rekomendować, zlecać itp, ale decyzja jest zawsze Wasza. Ja podchodzę teraz do drugiej procedury i w ogóle nie było tego tematu, tym bardziej, że nie mamy wskazań.
O kurcze to czy wytrzymają tak długo podróż? Ok 7 godzin, doWeź wkłady mrożące , bo niektóre musza być w lodowce ..
O kurcze to czy wytrzymają z wkładkami taką długą podróż?Weź wkłady mrożące , bo niektóre musza być w lodowce ..
Około 7 godzin będzie
reklama
motylek24
Mąż nasienie miał takie sobie. Morfologia 3 %, ilościowo ok, i z tych 3 % najlepszych plemników było jakieś 60% (a więc sporo). Lekarz twierdził, że nasienie spokojnie nadawało się do inseminacji. Nie wiem do końca jakim protokołem szłam. Miał być krótki, ale torbiel czynnościowa spowodowała że zastrzyki brałam już od 18 DC.Ja mam 26 mąż 30 A u ciebie mąż też miał słabe wyniki nasienia. I przy którym podejściu się wam udało
Jesteście młodzi nie ma co się wyrywać do inwazyjnej diagnostyki zarodków.
Podziel się: