reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Taka zmiana nazwy to raczej nie przejdzie 😉Bo ja zakładam, że nam się wszystkim uda, a jak się już uda to przez 9 miesięcy ciąży włosy odrosną i będą piękne, gęste i lśniące 😊😊😊a potem to już nawet ich hurtowe wypadanie olejemy jako mało istotne 😀
Po ciąży też włosy lecą przez kilka miesięcy przez nagły spadek hormonów :laugh2: Także dołóż z rok hahaha

Nie slyszalam o niej to sie samemu robi czy mozna to kupic?
Moja fryzjerka nie wiedziała, że coś używam i jak byłam u niej to mówiła, że mam dużo „baby hair” 😍 ona pobudza wzrost ;)

Załączniki

• 11D8B0D0-A80B-406C-B1DA-DB88E2EABD49.jpeg
    11D8B0D0-A80B-406C-B1DA-DB88E2EABD49.jpeg
    167,8 KB · Wyświetleń: 59
Masz racje powinnam sie skupic troszkę na sobie . Moze uda mi sie namówić dziewczyny zeby gdzies wyskoczyc . Moze troche wyluzuje. Kurcze marzy mi sie tez wypad do rodziców bo juz mnie tam ponad rok nie bylo.... tesknie bardzo. Caly moj wolny czas wykorzystuje na leczenie klinike . Ach ta Anglia to juz mi bokiem wychodzi😕
Ja ostatni raz byłam w lipcu, bo od tej pory wszystko kręci się obok invitro, badania, stymulacja, punkcja, transfer, porażka... teraz czekam na transfer, ale już sobie obiecałam, bez względu na wynik, ze jadę w lutym. Tez bardzo tęsknie, mimo ze mamy facetime i inne pierdoly, nic nie zastąpi obecności, przytulenia... moja mama wie o całej procedurze, a z racji ze tato jest dużo starszy od mamy i schorowany, nie chce żeby przeżywał, bo jest wspaniałym ojcem, aż można powiedzieć nadtroskliwym i obiecaliśmy sobie, ze o całej procedurze powiemy mu, jak już się uda. Tata choruje na serce i reumatyzm, moze to głupie, ale mam nadzieje ze zdążę żeby mogl się ucieszyć.
To takie trudne jak mieszkamy daleko.

Tak dokładnie. Powiedział mi lekarz ze mam sie zglosic przed miesiaczka. Basiu a orientujesz się ile dni przed miesiaczka powinnam miec to badanie? Bo wiesz jak u nas jest trzeba kupic bilet ,ogarnąć hotel itp
Histeroskopie robi się w drugiej połowie cyklu, ja robiłam cykl przed transferem z synem ale który dc nie pamiętam bo aż tak daleko mi pamięć nie sięga :laugh2:
@Netiaskitchen Ty ostatnio robiłaś? Który to był dc?

reklama
Po ciąży też włosy lecą przez kilka miesięcy przez nagły spadek hormonów :laugh2: Także dołóż z rok hahaha
Ale wiesz, wypadanie włosów po ciąży to już nie jest ważne. Ważny jest wtedy ten mały człowiek, ktory już jest z nami❤️Włosy w końcu odrastają. Tego nam wszystkim życzę z całego serducha😘

Do góry