reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trochę chyba późno zazwyczaj 2 lub 3 dzień cyklu się zaczyna. Może wcześniej pójdziesz?
Ja na długim protokole zaczęłam stymulacje w 10dc. Wcześniej miałam dwa razy krótkie i zaczynałam właśnie od drugiego dnia cyklu. Dla mnie też to było dziwne zaczynać stymulacje tak późno ale podobno przy długim nie liczy się dzień cyklu tylko hormony LH, E2 i próg na niskim poziomie.

Poproszę chyba w klinice o bezpośredni telefoniczny kontakt z lekarzem, bo nie zamierzam jechać 1000km, żeby się dowiedzieć, że na stymulację za późno.
Napewno nie za pozno🙂 zobacz ja zaczynałam w 10dc😲 i właśnie lekarz mi tak tłumaczył że przy długim nie jest ważny dzień cyklu. Spokojnie koc nie będzie za późno, trzymam kciuki za jajca✊✊✊

Dziewczyny ja chyba wariuje, wczoraj pisałam że bóle mnie meczyly i już czarne myśli że zaraz przyjdzie @, dziś jest 9 dzień po transferze. Podana została blastocysta AA w 6 dobie, dziś nie mam żadnych boli A we wtorek beta. Myślicie że to dobre rokowania. Zero plemienia zero boli piersi nic... 🤔
W ogóle nie sugeruj się proszę tymi objawami. One kompletnie mogą znaczyć wszystko i nic... Uwierz, że przy udanym i nieudanym transferze miałam takie same objawy. Spokojnie możesz już jutro zrobić betę, nie katuj się do wtorku 😉

bazylia128 życzę ci spełnienia twoich marzeń i dużo zdrówka,i aby te upragnione szczęście przyszło do ciebie wielkimi krokami:)
DZIEKUJE 😍😍😍 Po takiej ilości zyczeń nie ma innej mozliwości ❤❤❤ Musi sie udać ❤❤❤
Tobie kochana też zycze tego na co zasługujesz aTy bardzo zasługujesz na to zeby juz zaraz, niedługo zoastać szczesliwa MAMĄ😘😘😘

reklama
Do góry