reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sto lat @bazylia128 !!!! Wyszalej się bo za rok już nie będziesz mieć na to czasu :p
Fajnie mieć urodziny z Wielką Orkiestrą :D Koziorożce są fajne, mam jednego w domu ;)
To jesteśmy równolatki do końca lutego :laugh2:
DZIEKUJE 😍 😍 😍 Tak zawsze sie składawiec WOSP jest dla mnie szczególnym wydarzeniem ❤❤❤❤❤ Co do Koziorożców to tak fajne są ale straszliwie uparte ;) Tobie życze zebys siedziła sobie milutko w domku i rozwijała swoje umiejetności grania na pianinie. Tez bym chciała ❤❤❤

reklama
@bazylia128 będziesz wspaniałą Mamą ☺ a raczej będziecie Cudownymi Rodzicami.
Jak ktoś ma tyle pozytywnej energii, miłości i życzliwości to tylko zazdrościć temu dzidziusiowi, który już niedługo pojawi się w Waszej rodzinie 😘
Żyj w Szczęściu i Zdrowiu 100 lat! ♥🥰
Dziękuje ❤ ❤ ❤ Jaka bede mama to sie dopiero okaze :) Mam nadzieje 😍😍😍 Tobieżycze jak najwiecej poztytwnych myśli i spokojnych zakupów do pokoiku dzidziusia :-D:-D:-D

Pięknie to napisałaś, aż mi się łezka w oku zakręciła, tak powinnyśmy myśleć wszystkie :) życzę Ci, żebyś jak najszybciej osiągnęła tą "malutką" pełnię szczęścia :)
Dziekuje 😍😍😍 Ja jako zawodowy wyciskacz łez tez juz dzisiaj kilka razy upuściłam łezki wzruszenia 😘😘😘 Tobie również zycze zebys jak najszybczej osiągnęła pęłnie szczęścia 🥰🥰🥰

Wszystkiego naj naj najlepszego moja kochana kuleżanko [emoji8][emoji8][emoji8]. Życzę spełnienia marzeń i oczywiście duuuużego brzuszka, nie spożywczego [emoji23]
Dziekuje!!!! ❤ ❤ ❤ Tobie kochana kulezanko :-D:-D:-D życzę : hmmm? Przeciez Ty doskonale wiesz czego ja Tobie zyczę :-D:-D:-D Niech się spełni juz TERAZ, juz JUTRO !!! ✊✊✊

Jak na naturalnym to powinno wystarczyć, bo twój organizm sam produkuje progesteron i estradiol, jeśli masz owulacje to jest ok.

@bazylia128 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, żebyś wkrótce była gruuubaaa!!! 🤰🤱🎁🍾🎂😘
Dziekuję !!! ❤ ❤ ❤ Ty juz jestes spełniona mama, ale zycze Ci zebys doswiadczyła tego cudu drugi raz, a nawet i trzeci a jesli ci sie spodoba to nawet czwarty:-D:-D:-D

reklama
Do góry