Edytta88
Początkująca w BB
Ok,Prześlę Ci opis ze szpitala, ale niestety nie dziś.
Jutro postaram się dokopać do wszystkich moich badań, ok?
znalazłam bo nie dałoby mi to spokoju.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok,Prześlę Ci opis ze szpitala, ale niestety nie dziś.
Jutro postaram się dokopać do wszystkich moich badań, ok?
2 blastki podane w 5tym dniu rozwoju.245 w 10dpt Super! Jedna czy dwie blastki bo przyrost ogromny!
No powiem Ci, że jak dzisiaj wróciłam do kliniki to kilka osób było naprawdę smutnych że nam się jednak nie udało.Siema!
Z całego serca gratuluje wszystkim którym się udało! Czytam takie info z wielką nadzieją i radością ❤ cały czas Was podglądam, chociaż nie piszę nic bo staram się skupić na pracy i nie wkrecac za bardzo znowu w te wszystkie badania i wizyty bo trace dystans i zachowuję sie jak zombie Trzeci transfer czeka mnie prawdopodobnie w lutym, teraz muszę jeszcze sprawdzić immuno.
@Netiaskitchen ściskam Cię mocno. Bardzo mi przykro że w grudniu się nie udało...
Laski jesteście mega mocne, pozytywne i mądre. Wierzę że w koncu Wam się uda i będą zdrowe dzidziole ❤
Też miałam taka bete w 10 dpt 245 i tak samo mialam podane dwa zarodki 5 dobowe, ale zostal ze mną jeden, jednak i z tego jestem mega szczęśliwa. Gratuluję teraz tylko do pecherzyka a pozniej do serduszkaDokładnie,
Dwa zarodki
W którym dniu miałaś USG?Też miałam taka bete w 10 dpt 245 i tak samo mialam podane dwa zarodki 5 dobowe, ale zostal ze mną jeden, jednak i z tego jestem mega szczęśliwa. Gratuluję teraz tylko do pecherzyka a pozniej do serduszka
Przykro mi bardzo. Słowa teraz nie pocieszą,ale jesteśmy tu dla CiebieDziękuję za wsparcie, niestety znów nic nie drgnęło jednak bóle po transferze nic nie znaczyły. Nie mam więcej mrożaczków, więc będziemy zaczynać od nowa. Dobrze, że na 29.01. umówiłam wizytę do dr Paśnika. Jak znajdę trochę więcej siły to poprzeglądam Wasze wcześniejsze wpisy jakie badania warto zrobić przed wizytą u niego i poczytam coś o tej krzywej cukrowej, bo nigdy nie robiłam. Na jutro zaplanowałam też wizytę u swojego dr z kliniki, żeby opracować jakiś plan, bo tylko to jakoś trzyma mnie na powierzchni. Nie wiem czemu los nas tak doświadcza
Laski. Gdzie robiłyście wyniki immuno z listy którą wrzucałyście na forum? Bo albo słabo patrzę albo to jest w milionie miejsc.
Orgalutran to lek który hamuje wydzielenie lh itd zeby nie doszło do owulacji przed czasem . Napisane w ulotce zeby przyjmować w tym samym czasie co ten pierwszy zastrzyk na wzrost pęcherzyków ale w różne miejsca podawać najlepiej w udo pod katem 45 stopni . Tamten zastrzyk robię w brzuch pod katem 90 stopni i wchodzi łatwo . Myśle jak to w udo zrobię ;( jak ja się boje igły [emoji23]
Kobietki a powiedzcie mi jakie choroby muszą współtowarzyszyć żeby została zapłodniona większa ilość komórej niż 6 przy pierwszych dwóch procedurach?
Na pewno w Prokocimie.Laski. Gdzie robiłyście wyniki immuno z listy którą wrzucałyście na forum? Bo albo słabo patrzę albo to jest w milionie miejsc.