reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Skarbulenka podwójne szczęście [emoji7] moje i męża marzenie [emoji1374]
Moje też.... Męża było aż lekarz pow że ok, że on może podać dwa zarodki na raz, ale ze 50% szans że dziecko będzie miało wadę 😓 i pytam czy to jest tak samo jak w naturlnej bliźniaczej, mówi że tak.... Więc ja nie widzę problemu ale mój już się zaczął spinać

reklama
Hej.
Ostatnio trochę mi się sypie i tracę wene na cokolwiek.
Byliśmy na wizycie po nieudanym świeżym transferze i na usg lekarz wypatrywać jakąś zmianie. Także za tydzień jadę do Białegostoku a histeroskopie. Jeśli to tylko zwapnienie to od następnego cyklu podchodzimy do crio.nieśli nie to będzie gorzej. Dodatkowo jestem chora i dostałam antybiotyk i nie wiem czy mogę stosować je razem a oczywiście lekarz nieosiągalny.
Zarodek słabo rokuje wiec musimy myśleć o kolejnej stymulacji. Pytanie tylko czy to ma sens? Nasienie męża z marnego zrobiło się gorsze. Na 6 komórek zapłodniło się 2 z czego 1 był 2.1.2 a drugi studium blastki osiągnął dopiero w 7 dobie.
Jestem juz trochę niedoinformowana wiec mam do was pytanie. Czy zmieniło się coś w leczeniu niepłodności męskiej? Są jakieś badania i leki? A może jakiś specjalista?

Buziaki babeczki.

Trzymam kciuki za każdą staraczke i każda ciazarna. 😚😚😚

Do góry