Skarbulenka
Fanka BB :)
Ciesz się kobietkoZrobiłam bete dzisiaj 12 dpt i wyszło 660 w 10 dpt było 246. Boziu sama nie wiem co myśleć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciesz się kobietkoZrobiłam bete dzisiaj 12 dpt i wyszło 660 w 10 dpt było 246. Boziu sama nie wiem co myśleć
Myślę że będą 2 różowe dupcie ❤❤❤Tak miałam dwie balastki, w poniedziałek dopiero wizyta.
Ja strasznie marzę o blizniakach i pierwsze moje pytanie w poniedziałek na wizycie to czy lekarz zgodzi się na podanie dwóch zarodkówByłabym prze szczęśliwa. Zawsze chciałam mieć dwoje dzieci
I to mi sie podobaByłabym prze szczęśliwa. Zawsze chciałam mieć dwoje dzieci
Moje też.... Męża było aż lekarz pow że ok, że on może podać dwa zarodki na raz, ale ze 50% szans że dziecko będzie miało wadę i pytam czy to jest tak samo jak w naturlnej bliźniaczej, mówi że tak.... Więc ja nie widzę problemu ale mój już się zaczął spinać@Skarbulenka podwójne szczęście [emoji7] moje i męża marzenie [emoji1374]
Ja też marzyłam o bliźniakach, miałam podane 2 zarodki ale jeden został z nami I też się bardzo z tego cieszę@Skarbulenka podwójne szczęście [emoji7] moje i męża marzenie [emoji1374]
Ciesz się!!! To Twój czas!!! Nareszcienie analizuj, na wizycie już będzie coś wiadomoZrobiłam bete dzisiaj 12 dpt i wyszło 660 w 10 dpt było 246. Boziu sama nie wiem co myśleć