A ja przez pierwszą godzinę czułam się jak naćpana heheMi nie pomógł, normalnie się po nim czułam
reklama
To chociaż jakąś przyjemność miałaś w tak stresującym dniu:-)A ja przez pierwszą godzinę czułam się jak naćpana hehe
Moze namowie lekarzaJa brałam relanium zarówno po 1 jak i 2 transferze, czy pomógł ciężko mi powiedzieć ale moja klinika każe go brać w dniu transferu i 3 dni po nim 2 x dziennie. Ja miałam po nim fajny odlot
Dobry odlot nie jest zły
Mi nospa w ogóle nie pomagała, brałam nawet do 10 tabletek dziennie, dlatego teraz mam dostać Atosiban, tylko skoro on tak krótko działa, to nie wiem... Bo ta nospe musisla brać codziennie. Przestałam dopiero po dwóch tygodniach, jak się okazało, że beta jest zerowa.Novum. Nie, podaje się go tylko w dniu transferu. Nie działa zbyt długo bo jakieś 12-24h.
Teraz mam brać tylko no-spe w razie potrzeby.
Przy wcześniejszym transferze brałam relanium dwie godziny przed transferem i później przez chyba 3 kolejne dni.
Chwytamy się wszelakich sposobów, aby się udałoNiestety nikt nie chcial u mnie tego zastosowac ale mysle ze w takich chwilach przyjemnie odzialowuje. Czy dziala ? Nie mam pojecia
Śliwka12345
Fanka BB :)
A kiedy zwalnia? Dzisiaj czuję napięcie w brzuchu zastanawiam się czy mogę wziąść nospe?Jaki koniec ? Przeciez beta pozniej zwalnia swoj przyrost.. Wyglada jak najbardziej dobrze!
Śliwka12345
Progesteron dziś badałam i jest 40 więc ok. Póki co to było raz takie różowePrzyrost jest dalej w normie, myślę że jest ok. Może zbadaj dla pewności za 2 dni i zbadaj progesteron skoro masz plamienia.
Apola
Progesteron robię sama i dzisiaj zmusilam lekarza żeby spojrzał na moje wyniki bo mam niski i mówi ze jest ok ale wiem ze jest on niski. Boje się bo wiem ze jest bardzo ważny. Byle do wizyty.Ja powtórzę w środę i potem też na wizytę ale to już razem z progesteronem i estradiolem bo na pewno będą chcieli
nieagatka
Bo?Dziewczyny nie wiem co mam myśleć. Badałam dzisiaj betę i jest 5600 w 20dpt a w 13dpt wynosiła 670 to daje przyrost o jakieś 83%. Boję się że to już koniec...
reklama
Śliwka12345
Bo jest tendencja malejąca
Podziel się: