reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Progesteron robię sama i dzisiaj zmusilam lekarza żeby spojrzał na moje wyniki bo mam niski i mówi ze jest ok ale wiem ze jest on niski. Boje się bo wiem ze jest bardzo ważny. Byle do wizyty.
A jaki Ci wyszedł? Ale z tego co pamiętam bierzesz też duphaston a on nie wychodzi we krwi.

reklama
24 pęcherzyki, ale w tym 11 było pustych, po punkcji piłam bardzo dużo wody, koktajle białkowe i ogólnie białko jadłam i było ok :happy:
A kiedy zwalnia? Dzisiaj czuję napięcie w brzuchu zastanawiam się czy mogę wziąść nospe?
To indywidualne jest kiedy ale jakoś po ponad 1000. Dla przykładu ja w 18dpt miałam betę 842 i już było widać pęcherzyk. 12 dpi miałam tylko jakieś 120.. Specjalnie sprawdzałam przed chwilą. Za to jak byłam w ciąży pozamaczicznej moja beta przystała ponad 4 krotnie jak wsciekla, to był mój pierwszy transfer, wtedy jeszcze byłam zielona na ten temat... A że miałam podawane 2 zarodki byliśmy przekonani po przyrostach że są bliźniaki :errr:

No właśnie nie lubię! Ale łatwo się mówi nie stresuj się. Dodatkowo brzuch mnie dziś ciągnie i już jest panika czy się coś nie dzieje. Czy ju, nie jest poronienie czy coś
To ze brzuch Cie ciagnie to dobry znak. Twoja macica rosnie wiec czujesz ciagniecie.
Mysl pozytywnie i czekaj na wizyte. Kropem nie potrzebuje Twoich nerwow.

reklama
Do góry