A jaki Ci wyszedł? Ale z tego co pamiętam bierzesz też duphaston a on nie wychodzi we krwi.Progesteron robię sama i dzisiaj zmusilam lekarza żeby spojrzał na moje wyniki bo mam niski i mówi ze jest ok ale wiem ze jest on niski. Boje się bo wiem ze jest bardzo ważny. Byle do wizyty.
reklama
Ruda08
Fanka BB :)
To dużo będę brała z Ciebie przykład24 pęcherzyki, ale w tym 11 było pustych, po punkcji piłam bardzo dużo wody, koktajle białkowe i ogólnie białko jadłam i było ok
nieagatka
Przy tych wartosciach to norma. Nie ma sendu badac juz bety, chyba ze lubisz sie stresowac.Bo jest tendencja malejąca
Aduś16
24 pęcherzyki, ale w tym 11 było pustych, po punkcji piłam bardzo dużo wody, koktajle białkowe i ogólnie białko jadłam i było ok
To indywidualne jest kiedy ale jakoś po ponad 1000. Dla przykładu ja w 18dpt miałam betę 842 i już było widać pęcherzyk. 12 dpi miałam tylko jakieś 120.. Specjalnie sprawdzałam przed chwilą. Za to jak byłam w ciąży pozamaczicznej moja beta przystała ponad 4 krotnie jak wsciekla, to był mój pierwszy transfer, wtedy jeszcze byłam zielona na ten temat... A że miałam podawane 2 zarodki byliśmy przekonani po przyrostach że są bliźniakiA kiedy zwalnia? Dzisiaj czuję napięcie w brzuchu zastanawiam się czy mogę wziąść nospe?
Aduś16
Ej tak jak dziewczyny piszą nie ma sensu już badać, tendencja malejąca przy tych wartościach to standardBo jest tendencja malejąca
Śliwka12345
No właśnie nie lubię! Ale łatwo się mówi nie stresuj się. Dodatkowo brzuch mnie dziś ciągnie i już jest panika czy się coś nie dzieje. Czy ju, nie jest poronienie czy cośPrzy tych wartosciach to norma. Nie ma sendu badac juz bety, chyba ze lubisz sie stresowac.
Śliwka12345
Dziękuję kochana za pocieszenie. Jak czytam że tu dziewczyny w 13dpt miały ponad 1200 a ja miałam 670 to już się zdenerwował że za małoEj tak jak dziewczyny piszą nie ma sensu już badać, tendencja malejąca przy tych wartościach to standard
Apola
29,7 nmol czyli ok 9 ng. Tak biorę duphaston 3x1 i luteinę 100 3x2A jaki Ci wyszedł? Ale z tego co pamiętam bierzesz też duphaston a on nie wychodzi we krwi.
nieagatka
To ze brzuch Cie ciagnie to dobry znak. Twoja macica rosnie wiec czujesz ciagniecie.No właśnie nie lubię! Ale łatwo się mówi nie stresuj się. Dodatkowo brzuch mnie dziś ciągnie i już jest panika czy się coś nie dzieje. Czy ju, nie jest poronienie czy coś
Mysl pozytywnie i czekaj na wizyte. Kropem nie potrzebuje Twoich nerwow.
reklama
nieagatka
Wiesz ile ja mialam 3 lata temu w 13dpt? 147. I mam dwuipolletnia szalejaca Lilke z tego. Beta becie nierowna.Dziękuję kochana za pocieszenie. Jak czytam że tu dziewczyny w 13dpt miały ponad 1200 a ja miałam 670 to już się zdenerwował że za mało
Podziel się: