reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny,
rano poszłam do łazienki, siusiu i nagle na papierze widzę brązowe upławy.. bardzo się martwię, co to może być???
Dziś jestem 20dpt, beta wysoka, przyrost prawidłowy. Biorę estrofem 2x1, prolutex 1x1 i luteine 3x1.
Strasznie się martwię, a klinika dopiero od 10 jest otwarta. Podpowiedzcie coś proszę...
Oleczka bardzo często przy progesterownie są takie brudzenia

❤❤❤Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś❤❤❤

! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):* Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

2019-11-04 cikulinka transfer ❤❤❤

2019-11-05 nuna85 Punkcja
2019-11-06 sandra777.12 Punkcja
2019-11-08 Witamitawegaminka USG❤❤❤
2019-11-08 Liliana87 BETA❤✊
2019-11-09 nuna85 transfer ❤❤❤
2019-11-09 sandra777.12 transfer ❤❤❤
2019-11-13 goffa13 echografia 1 trymestru
2019-11-14 Artemida90 decyzja o transferze
2019-11-14 Netiaskitchen decyzja o transferze
2019-11-17 Babeczki termin porodu
2019-11-26 Mitotaj termin porodu
2019-11-28 Vinszka termin porodu
2019-11-28 Elizabeth68 USG❤❤❤
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu
2019-12-20 Skarbulenka termin porodu
2020-02-05 Konstancja27 termin porodu
2020-02-19 AleAle27 termin porodu
2020-06-08 Gość gość ANNA termin porodu

@cikulinka transfer ❤❤❤. Dziewczyny trzymamy Kciuki:)

Witajcie dziewczyny, jestem tutaj zupełnie nowa. Czytam wasze forum od jakieś czasu i cieszę się, ze istnieją takie „grupy wsparcia” gdzie wszystkie się najlepiej rozumiemy. Pierwszy raz podchodzę do invitro, transfer 5 dniowej blastocysty miałam w poniedziałek, badanie krwi mam zrobić w środę, ale zaczyna mi siadać psychika. Do tej pory nie czułam nic oprócz zmęczenia i bólu głowy, wczoraj miałam trochę stresujący dzień, cały dzien leżałam w łóżku i wieczorem zaczął mnie pobolewac brzuch, jak na okres. Dziś rano tez trochę, później przeszło, natomiast piersi dalej bolą, ale to pewnie od progesteronu. Boje się, ze stres mógł zle wpłynąć, również mogła to być implantacją, chociaż już naprawdę zaczynam tracić nadzieje, martwi mnie ten ból brzucha :(:(Czy myślicie ze jeśli wykonam betę w poniedziałek, to coś już wykaże?
Czasami mam wrażenie ze oszaleje przez to czekanie.
@Camilleka nie martw się na zapas i stresuj dużo spaceruj aby dobrze ukrwic macicę wszystko będzie dobrze. Mnie jak Ciebie bolał brzuch okresowo i teraz w domku leżą dwa brzdace synuś i córcia 4.5 miesiąca wspomnę jeszcze że bolał mnie do 12 tyg raz mocniej raz lżej także trzymam ✊✊✊oby i u Ciebie był szczęśliwy finał ❤❤❤

Cześć dziewczyny , podpowiedzcie proszę czy zeby sprawdzić IOI to wystarczy krzywa cukrowa czy krzywa cukrowa insulinowa ? Czytam i czytam na necie i piszą ze trzeba zrobić krzywa 3 razy po 2 probówki .

Cześć dziewczyny , podpowiedzcie proszę czy zeby sprawdzić IOI to wystarczy krzywa cukrowa czy krzywa cukrowa insulinowa ? Czytam i czytam na necie i piszą ze trzeba zrobić krzywa 3 razy po 2 probówki .
Najlepiej zrobić krzywą glukozowo-insulinową. 3 oznaczenia na czczo, po godzinie od wypicia glukozy i po dwóch godzinach.

W niektórych laboratoriach wymagają skierowania, w innych wynik glukozy na czczo w normie z ostatniego miesiąca a w labie gdzie ja robiłam krzywa zbadali mi tylko wczesniej glukoze glukometrem.
Jak jest ok to nic nie było potrzebne.

A byłaś już na wizycie serduszkowej?
Nie byłam. Miałam iść 12 listopada na wizytę, ale dzwoniłam własnie do kliniki i rozmawiałam z panią doktor o tych upławach brązowych i kazała przyjść w tę środę na wizytę. Zobaczy co tam u maluszka słychać..
Tylko nie zmienia to faktu, że nadal się denerwuję...

reklama
Do góry