reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi dziewczyny mówiły ze jak są wymioty/mdłości to dobry znak ciąża jest silna :) Nie wiem ile wtym prawdy ale trzeba w coś wierzyć :)
Proponuje poduszkę do łazienki:) przydaje się pod kolanka na te pare/naście tygodni :)
Eee to chyba przesada :) po prostu przypadłość co do której przyczyn nie są zgodni nawet lekarze ;) są silne ciążę i bez dolegliwosci, ale ponoć osoby które mają chorobę lokomocyjna, to właśnie gorzej znoszą. :)

Dziewczyny,
rano poszłam do łazienki, siusiu i nagle na papierze widzę brązowe upławy.. bardzo się martwię, co to może być???
Dziś jestem 20dpt, beta wysoka, przyrost prawidłowy. Biorę estrofem 2x1, prolutex 1x1 i luteine 3x1.
Strasznie się martwię, a klinika dopiero od 10 jest otwarta. Podpowiedzcie coś proszę...
Brązowe to nic złego. Niepokojaca powinna być żywa krew w większej ilosci. Też mialam brazowe plamienia. Mogą byc po tabletkach, po stosunku itd.

reklama
Nie wiem czy prolaktyna ma jakies znaczenie, tez sie leczylam bo mialam za,wysoka zwykla ginekolog mnie leczyla a jak poszlam do Kliniki lekarx mowi to nie ma znaczenia odstawiamy leki bralam bromocorn

mój lekarz stwierdził ze wszystko jest w normie . a endokrynolog stwierdził ze jak jest 100% wiecej prolaktyny to za dużo i zmniejsza możliwość zajścia :(

Do góry