Piękny wynik, trzymam kciuki za następnyNiestety w środę będą bo po 14 będę krew oddawać, ale poczekam
reklama
U mnie wszystkie badania w normie A do dziś plamie.Jedź kontroluj bo faktycznie nerwy przy tym straszne.Trzymam kciuki i jestem pewna że będzie dobrze.Przy obstawie progesteronem tez jest to normalne?
Margit2018
Fanka BB :)
Dziewczynki dla tych wątpiacych żeby miały lepszy dzień... dziewczyna 5 razy in vitro w Białymstoku rocznik 73 i ciąża bliźniacza. Walczyli długo ale jaaaaki efekt.
Dziękuję Mam nadzieję że będzie dobrze, bo po ostatnim poronieniu jest cały czas strach...Piękny wynik, gratulacje[emoji4]
Oby tak dalej...[emoji110][emoji110]
Artemida90
U mnie znowu tarczyca po stymulacji szaleje. Dziś dzwonili z kliniki i wynik tsh 5,3 a t4 tylko 12,1 znowu wracam do dawki 125mg, pewnie za 6 tyg znowu wrócę do 100mg. Mam nadzieje ze ładnie spadnie do transferu.
Elizabeth68
Od 6 tygodnia do teraz czyli 8t5d. Już nie moge sie doczekać aż przejdzie. Ciągle się czuję jakbym miała kaca :/Kochane kiedy się u was zaczęły mdłości? I czy były tylko rano?
Elizabeth68
Eee to chyba przesada po prostu przypadłość co do której przyczyn nie są zgodni nawet lekarze są silne ciążę i bez dolegliwosci, ale ponoć osoby które mają chorobę lokomocyjna, to właśnie gorzej znoszą.Mi dziewczyny mówiły ze jak są wymioty/mdłości to dobry znak ciąża jest silna Nie wiem ile wtym prawdy ale trzeba w coś wierzyć
Proponuje poduszkę do łazienki przydaje się pod kolanka na te pare/naście tygodni
Elizabeth68
Brązowe to nic złego. Niepokojaca powinna być żywa krew w większej ilosci. Też mialam brazowe plamienia. Mogą byc po tabletkach, po stosunku itd.Dziewczyny,
rano poszłam do łazienki, siusiu i nagle na papierze widzę brązowe upławy.. bardzo się martwię, co to może być???
Dziś jestem 20dpt, beta wysoka, przyrost prawidłowy. Biorę estrofem 2x1, prolutex 1x1 i luteine 3x1.
Strasznie się martwię, a klinika dopiero od 10 jest otwarta. Podpowiedzcie coś proszę...
Jejku, wspaniała wiadomość. Naprawdę podnosi na duchu . Ważne żeby się po prostu nie poddawaćDziewczynki dla tych wątpiacych żeby miały lepszy dzień... dziewczyna 5 razy in vitro w Białymstoku rocznik 73 i ciąża bliźniacza. Walczyli długo ale jaaaaki efekt.
reklama
Nie wiem czy prolaktyna ma jakies znaczenie, tez sie leczylam bo mialam za,wysoka zwykla ginekolog mnie leczyla a jak poszlam do Kliniki lekarx mowi to nie ma znaczenia odstawiamy leki bralam bromocorn
mój lekarz stwierdził ze wszystko jest w normie . a endokrynolog stwierdził ze jak jest 100% wiecej prolaktyny to za dużo i zmniejsza możliwość zajścia
Podziel się: