Crinone, prolutex, progesterone besins, luteina straszne dużo tego brałam..Dziewczyny które są lub były na sztucznym cyklu. Jakiego progesteronu uzywalyscie?
reklama
Witamitawegaminka
Fanka BB :)
O jeju to dopiero kasa :/ mi progesteron badali tylko przed punkcja i już od tamtej pory ani razu. Ka tez nie badalam na wlasna reke bo ciaza ciagle na usg prawidlowa,nie bylo ku temu przeslanekA jak badalas progesteron to jaki masz? Ja biorę puki co 2x prolutex i 4x lutinus. Koszt miesięczny to około 2 tys za same leki... Masakra. A wogle to kiedy progesteron zaczyna się sam produkować?
Szczescie1986
To jesten wcześniej i dalej walczęHm jakoś od kwietnia 2016r. Córka w styczniu kończy dwa lata
I już pamietam ciebie
Witamitawegaminka
Podobmo od 3 mies zaczyna produkowac ale tylko tak slyszalam wiec nie wiem czy nie ma innej teori ale napewno jakas madra glowa tutaj wieA jak badalas progesteron to jaki masz? Ja biorę puki co 2x prolutex i 4x lutinus. Koszt miesięczny to około 2 tys za same leki... Masakra. A wogle to kiedy progesteron zaczyna się sam produkować?
Apola, to razem testujemy U mnie zero objawów, no może wczoraj kilka razy pod rząd zakłuł mnie mocno jajnikRównież proszę o wpisanie na 31.10 na betę ☺
Netiaskitchen
Mi dolegliwości przeszły po tygodniu, ale trzymam kciuki, żeby u Ciebie było szybciej. Gdzie się leczysz?Dziękuję :* pobrali 10, ale 5 było niedojrzałych i udało się zapłodnić 5 Na razie czekam na dalsze informacje od embriologów A miałaś też tak, że przy sikaniu jakoś pęcherz się spinał i bolał, a potem już nie? A po ilu dniach przeszła ci ta "opuchlizna" brzucha?
Netiaskitchen
No i cudnie!!! Teraz niech się rozgosci na dobre, a Tobie dużo spokoju życzę!!!Kochane właśnie przyszły wyniki i mój zarodek jest zdrowy wiem że wszystko może się zdarzyć ale jestem mega szczęśliwa
U mnie będzie 10dpt - miałam 5-dniowego zarodeczkaJa też planuje zrobić betę 31.10, który to u Ciebie będzie dpt? U mnie 9.
Przy poprzednim transferze bolały piersi, trochę brzuch, ciągnęły jajniki, beta wyszła 8 z groszem ale źle urosła.
Ale chociaż coś tam się zadziało, zarodeczek próbował. A teraz nic nie boli, nic nie ciągnie... Leki biorę te same co wtedy.
No powiem Wam, że nie jestem pełna nadzieji Ale smucę, co
Ale chociaż coś tam się zadziało, zarodeczek próbował. A teraz nic nie boli, nic nie ciągnie... Leki biorę te same co wtedy.
No powiem Wam, że nie jestem pełna nadzieji Ale smucę, co
reklama
Hello. Dziewczyny, wysłałam maila do Invimedu z pytaniem, czy można u nich wykonać badanie UMA, bo nigdzie na ich stronie nic o tym nie było napisane.
Zadzwoniła do mnie koordynatorka i powiedziała, że lekarze potrafią wykonać to badanie, ale jest to badanie niezwykle rzadkie, że nawet nie mają go w cenniku, bo się go prawie nie wykonuje, że to lekarz decyduje, czy je wykonać, czy nie, ale że jak już robią, to na pewno nie przed transferem :/ dziwne, bo myślałam, własnie, że chodzi o to aby właśnie przed transferem było wykonane. Generalnie babka chciała chciała mnie zbyć i przekonać, że jednak nie ma sensu to badanie. We wtorek mam wizytę u gina, to zapytam co i jak. A teraz pytanie do Was - czy któraś z Was miała wykonywane to badanie w Inwimedzie we Wrocławiu? Jakie są wskazania do wykonania badania?
Zadzwoniła do mnie koordynatorka i powiedziała, że lekarze potrafią wykonać to badanie, ale jest to badanie niezwykle rzadkie, że nawet nie mają go w cenniku, bo się go prawie nie wykonuje, że to lekarz decyduje, czy je wykonać, czy nie, ale że jak już robią, to na pewno nie przed transferem :/ dziwne, bo myślałam, własnie, że chodzi o to aby właśnie przed transferem było wykonane. Generalnie babka chciała chciała mnie zbyć i przekonać, że jednak nie ma sensu to badanie. We wtorek mam wizytę u gina, to zapytam co i jak. A teraz pytanie do Was - czy któraś z Was miała wykonywane to badanie w Inwimedzie we Wrocławiu? Jakie są wskazania do wykonania badania?
Podziel się: