Apola
Fanka BB :)
Jestem po punkcji z dofinansowaniem i przed transferemKto miał zapłodnienie metodą in vitro z dofinansowaniem? Mam kilka pytań...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem po punkcji z dofinansowaniem i przed transferemKto miał zapłodnienie metodą in vitro z dofinansowaniem? Mam kilka pytań...
Czyli odpoczywaj... Głowa do góry, wszystko musi skończyć się dobrzeDzwoniłam mam się nie forsowac nie martwić i spokojnie czekać na usg w następnym tygodniu mogę zwiększyć ilość progesteronu.Kurcze martwię się w pierwszej ciąży takie żywa krwią miałam tylko raz A tu już 3
Że jak jesz gluten a jesteś uczulona to powoduje stan zapalny w organizmie i co za tym idzie różne choroby
No powiem Ci leżę i nie mogę się podnieść ze śmiechu przed drugą ciąża pochodzę w męża majtach hahahaTak sobie czasem myślę, że te sikane testy są dla zwykłych śmiertelników, takie co majtki męża założą i są w ciąży. Ja narobilam się ich bardzo dużo, a pozniej czytałam w necie jak to którejś wyszedł negatywny a okazało się jednak, że ciąża. Więc i ja miałam nadzieję, że test się pomylił...
Dlatego tez wyznaję tylko betę
Witamy!Cześć Dziewczyny, od kilku tygodni zerkam na to forum i różne jego strony. Jestem pełna podziwu dla waszej motywacji i wytrwałości. Razem z partnerem podeszliśmy do programu dofinansowania i jestem tydzień po punkcji. Udało się pobrać 12 pęcherzyków z czego 10 było dojrzałych i wszystkiego udało się zapłodnić. Ze względu na mój wysoki progesteron transfer został odroczony czym byłam przerażona. Udało nam się uzyskać 5 blastocyst o idealnej jakości które zostały zamrożone w 5 dobie. Reszta również ładnie dotarła do postaci blastocysty jednak wykazywały nie wielkie wady i ze względu na 5 idealnych tych nie zamrożono. Jesteśmy szczęśliwi ze nasze 5 blastocyst ma się świetnie i czekamy na następny cykl. Bede tu zaglądać i trzymam kciuki za Was ☺
Pozdrawiam
Oczywiście jak najbardziej w tym przypadku trzymaj się diety.Tylko że ja mam potwierdzona celiake więc muszę się stosowac
Nooo mi wyszedł właśnie 10 dniaHahaha
Powiedziała, co wiedziała
Która z nas nie ma nerwów?
Generalnie cos zle policzylam i się okazało, że w piątek będzie 10dpt, a nie 9,więc sikaniec jak coś, to chyba powinien wyjść, no nie???
Aha, i betka go potwierdziła??Nooo mi wyszedł właśnie 10 dnia
W takim razie życzę powodzenia i trzymam kciuki !!! piękny wynik z blastocystkamiCześć Dziewczyny, od kilku tygodni zerkam na to forum i różne jego strony. Jestem pełna podziwu dla waszej motywacji i wytrwałości. Razem z partnerem podeszliśmy do programu dofinansowania i jestem tydzień po punkcji. Udało się pobrać 12 pęcherzyków z czego 10 było dojrzałych i wszystkiego udało się zapłodnić. Ze względu na mój wysoki progesteron transfer został odroczony czym byłam przerażona. Udało nam się uzyskać 5 blastocyst o idealnej jakości które zostały zamrożone w 5 dobie. Reszta również ładnie dotarła do postaci blastocysty jednak wykazywały nie wielkie wady i ze względu na 5 idealnych tych nie zamrożono. Jesteśmy szczęśliwi ze nasze 5 blastocyst ma się świetnie i czekamy na następny cykl. Bede tu zaglądać i trzymam kciuki za Was ☺
Pozdrawiam