reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@joasiaw1987 A mogę zapytać czy to była blastka czy 3dniowy ? My organizujemy roczek córki 21.09 I to będzie 10 dpt 3dniowca... zastanawiam się czy nie zrobić sikacza? Poszła bym na bete ale nie mam jak.... czy jest sens robić sikacza w dzień roczku? Nie chce sobie humoru psuć... a może zrobić dzień wcześniej i dał sobie potem spokój? Jak radzicie? Transfer miałam 11.09
Z sikaczami to bywa różnie, może wyjść albo i nie, ale myślę że 10 dpt 3 dniowego zarodka beta powinna już wyjść.

Czy wam mierzą Endo przed transferem ? Mi nikt nic nie mierzył i nie badał. Mam wrażenie że to trochę w ciemno robione U mnie
No właśnie u mnie też było teraz w ciemno, dlatego i też myślę, że nic nie wyszło (lub była to znaczącą przyczyną), dlatego teraz ni hu, hu bez sprawdzenia dzień wcześniej nie dam zrobić transfer. A to każdy gin może Ci sprawdzić :)

@joasiaw1987 A mogę zapytać czy to była blastka czy 3dniowy ? My organizujemy roczek córki 21.09 I to będzie 10 dpt 3dniowca... zastanawiam się czy nie zrobić sikacza? Poszła bym na bete ale nie mam jak.... czy jest sens robić sikacza w dzień roczku? Nie chce sobie humoru psuć... a może zrobić dzień wcześniej i dał sobie potem spokój? Jak radzicie? Transfer miałam 11.09
Miałam podane 2 zarodki 3 dniowe.
Dzisiaj wstałam o godz. 6 szybko do łazienki zrobić test. Kupiłam ten super czuły, chyba pink test o czułości 10. No i zaczął się mój dramat. Test dupa, nawet nie było cienia ani też cienia cienia. Oczywiście w ryk, że lipa i się nie udało. Szybko się ubrałam i pojechałam na krew. Jak zobaczyłam wynik to nie mogłam uwierzyć, przecież test miał wykryć już betę o wartosci 10, a tu 26,5. Także sama widzisz jak to jest z tymi testami lepiej idź dzień wcześniej i zrób krew, niż masz się katować testem. Cały dzień człowiek nosi go w kieszeni i modli się żeby coś ujrzeć. Krew nie daje złudzeń.

reklama
Ale dołącz dzisiejszy z mega wyraźną krecha nie zepsuje humoru w weekend.Dziewczyny jeśli chodzi o testy ciążowe sikance u mnie najlepiej wypadku te najtańsze.

Załączniki

• 20190914_150439.jpg
    20190914_150439.jpg
    469,3 KB · Wyświetleń: 108
  • 20190914_150439.jpg
    20190914_150439.jpg
    469,3 KB · Wyświetleń: 104
Do góry