OlaMaKota1234
Zaangażowana w BB
Dziewczyny dziś byłam na wizycie i w tym cyklu również podchodzimy na cyklu naturalnym ale z lekkim stretchingiem endometrium i encortonem. Czy encorton komuś pomógł ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też nikt nie mierzył, nawet proga nie miałam badać.Czy wam mierzą Endo przed transferem ? Mi nikt nic nie mierzył i nie badał. Mam wrażenie że to trochę w ciemno robione U mnie
Z sikaczami to bywa różnie, może wyjść albo i nie, ale myślę że 10 dpt 3 dniowego zarodka beta powinna już wyjść.@joasiaw1987 A mogę zapytać czy to była blastka czy 3dniowy ? My organizujemy roczek córki 21.09 I to będzie 10 dpt 3dniowca... zastanawiam się czy nie zrobić sikacza? Poszła bym na bete ale nie mam jak.... czy jest sens robić sikacza w dzień roczku? Nie chce sobie humoru psuć... a może zrobić dzień wcześniej i dał sobie potem spokój? Jak radzicie? Transfer miałam 11.09
No właśnie u mnie też było teraz w ciemno, dlatego i też myślę, że nic nie wyszło (lub była to znaczącą przyczyną), dlatego teraz ni hu, hu bez sprawdzenia dzień wcześniej nie dam zrobić transfer. A to każdy gin może Ci sprawdzićCzy wam mierzą Endo przed transferem ? Mi nikt nic nie mierzył i nie badał. Mam wrażenie że to trochę w ciemno robione U mnie
Moje się chłodziKochana endo sprawdź dzień przed, bo w dniu transferu to już za późno jak Kropka odmrożą!
Jestem dziś z Tobą. Winko właśnie zakupione
Od Was się nauczyłam. Popłakać trzeba, żeby nie dusić w sobie złych emocji. Ale potem trzeba się ogarnąć i działaćGratuluje takiej siły! Dobrze mówisz. Dzisiaj wylać morze łez a od jutra działanie.
Miałam podane 2 zarodki 3 dniowe.@joasiaw1987 A mogę zapytać czy to była blastka czy 3dniowy ? My organizujemy roczek córki 21.09 I to będzie 10 dpt 3dniowca... zastanawiam się czy nie zrobić sikacza? Poszła bym na bete ale nie mam jak.... czy jest sens robić sikacza w dzień roczku? Nie chce sobie humoru psuć... a może zrobić dzień wcześniej i dał sobie potem spokój? Jak radzicie? Transfer miałam 11.09