reklama
Spoko lokoJa właśnie zjadłam całą paczkę chipsów ;d
Ale czasami to moooożna
@Murawa kochana wpiszesz mnie na środę na histeroskopie ?
Pośpię sobie troszkę a oni będą odwalać robotę
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Dokładnie!!! A chyba jest akurat pełnia!!!O to mnie też by się przydała, na tę mą facjatę, ale akuratnie ni ma
Dziś chlipiemy a od jutra tyłki spięte i po swoje Buziak jak stąd do księżyca!!! :-*
Netiaskitchen
Jak nie wolno, ale się bardzo chce to można. Czy jakoś tak to było...Ja właśnie zjadłam całą paczkę chipsów ;d
Ale czasami to moooożna
@Murawa kochana wpiszesz mnie na środę na histeroskopie ?
Pośpię sobie troszkę a oni będą odwalać robotę
Ja jak dziś poczytałam o diecie przy endomendzie, toooo mało będzie mi można... Więc dziś fuuuuuuulllll pakietJak nie wolno, ale się bardzo chce to można. Czy jakoś tak to było...
Ruda08
Nooo dokładnie ale powiem Wam, że dobre byłyJak nie wolno, ale się bardzo chce to można. Czy jakoś tak to było...
Netiaskitchen
Wino też jest doooooobre. A film zamiast mnie rozpłakać to mnie rozśmiesza. Chyba to dobrzeNooo dokładnie ale powiem Wam, że dobre były
Pewno, że dobreeee. No nic.Nooo dokładnie ale powiem Wam, że dobre były
Namówiłaś mnie
Lepiej niż dobrze. Ja na razie wyciągam the voice, bo się nowy zaczął.... A ja mam niespełnione Marzenie bycia piosenkarąWino też jest doooooobre. A film zamiast mnie rozpłakać to mnie rozśmiesza. Chyba to dobrze
Oczywiście głosu brak ahaaahhhhhaaaa
reklama
Ruda08
Nikt nie patrzy to się wtedy nie liczyJa jak dziś poczytałam o diecie przy endomendzie, toooo mało będzie mi można... Więc dziś fuuuuuuulllll pakiet
Podziel się: