joasiaw1987
Aktywna w BB
Dziewczyny odebrałam wyniki bety 7dpt 26.5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi, ale wiedzialysmy, że raczej tak będzie Masz jeszcze 3 Kropki a to dużo i się na pewno udaJa też odebrałam wyniki. U mnie 9dpt, beta ani drgnęła 0,1, prg 82.90 (pewnie po porannym prolutexie, ale znaczy że słoniowa dawka w końcu jest widoczna w wynikach), estr 2162. Czekam na wizytę i plan działań dalej. Mamy jeszcze 3 zarodki, niech się uda następnym razem...
Właśnie tak jak piszesz!!! Prg większa dawka, może nawet sprawdzę poziom prg w dniu transferu tak jak u Ciebie to było, kontrola endo w dniu transferu, i niech się dzieje a wino całe sama oprożniam jak tylko młody uśnie. Jeszcze jakiś smutaśny film, paczka chusteczek i od jutro będę gotowa do dalszej walki!!! No może od poniedziałku, bo pewnie jutro to od rana będzie mnie głowa niepierdzielaćPrzykro mi, ale wiedzialysmy, że raczej tak będzie Masz jeszcze 3 Kropki a to dużo i się na pewno uda
Chlejem dzisiaj razem wino
Pamiętaj, by o tym progu na wizycie powiedzieć, niech od razu da Ci większe dawki przy następnym podejściu. I może sprawdź endo dzień przed transferem, by nie było jak u mnie teraz.
Gratuluje takiej siły! Dobrze mówisz. Dzisiaj wylać morze łez a od jutra działanie.Właśnie tak jak piszesz!!! Prg większa dawka, może nawet sprawdzę poziom prg w dniu transferu tak jak u Ciebie to było, kontrola endo w dniu transferu, i niech się dzieje a wino całe sama oprożniam jak tylko młody uśnie. Jeszcze jakiś smutaśny film, paczka chusteczek i od jutro będę gotowa do dalszej walki!!! No może od poniedziałku, bo pewnie jutro to od rana będzie mnie głowa niepierdzielać
Kochana endo sprawdź dzień przed, bo w dniu transferu to już za późno jak Kropka odmrożą!Właśnie tak jak piszesz!!! Prg większa dawka, może nawet sprawdzę poziom prg w dniu transferu tak jak u Ciebie to było, kontrola endo w dniu transferu, i niech się dzieje a wino całe sama oprożniam jak tylko młody uśnie. Jeszcze jakiś smutaśny film, paczka chusteczek i od jutro będę gotowa do dalszej walki!!! No może od poniedziałku, bo pewnie jutro to od rana będzie mnie głowa niepierdzielać
GratulacjeDziewczyny odebrałam wyniki bety 7dpt 26.5
SuperDziewczyny odebrałam wyniki bety 7dpt 26.5
Czy wam mierzą Endo przed transferem ? Mi nikt nic nie mierzył i nie badał. Mam wrażenie że to trochę w ciemno robione U mnieKochana endo sprawdź dzień przed, bo w dniu transferu to już za późno jak Kropka odmrożą!
Jestem dziś z Tobą. Winko właśnie zakupione