reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej babeczki. Nie mam najmniejszych nawet szans was nadrobić. Przesyłam wam wszystkim buziaki. Gratuluje każdej bety wysokiej i przytulam każdą betę za niską.
Ja sama w poniedziałek mam ostatnią wizytę przed pick-up. Nie odzywałam się do was bo stresowałam się efektami stymulacji. Dopiero dzisiaj usłyszałam ze mamy 7 ładnych pęcherzyków równej wielkości co daje szanse na 7 komórek. Także trochę optymizmu się do mojej głowy wkradło. Aż 7 nam nie potrzeba także jest nadzieja.

Proszę o wpisanie na listę w kalendarzu - 16.09 wizyta.

Ja też odebrałam wyniki. U mnie 9dpt, beta ani drgnęła 0,1, prg 82.90 (pewnie po porannym prolutexie, ale znaczy że słoniowa dawka w końcu jest widoczna w wynikach), estr 2162. Czekam na wizytę i plan działań dalej. Mamy jeszcze 3 zarodki, niech się uda następnym razem...
EDIT: od teraz odstawiam leki i działamy od nowego cyklu. Lekarz zdziwiony, że nie chcemy czekać rok po porodzie i dopiero wtedy próbować. No ale powiedział, że szanuje decyzję i rozpisał cały plan. Tak więc smutki tylko dziś do końca dnia, a potem do boju!!! ;)

Ostatnia edycja:
Ja też odebrałam wyniki. U mnie 9dpt, beta ani drgnęła 0,1, prg 82.90 (pewnie po porannym prolutexie, ale znaczy że słoniowa dawka w końcu jest widoczna w wynikach), estr 2162. Czekam na wizytę i plan działań dalej. Mamy jeszcze 3 zarodki, niech się uda następnym razem...
Przykro mi, ale wiedzialysmy, że raczej tak będzie :(Masz jeszcze 3 Kropki a to dużo i się na pewno uda ✊✊✊
Chlejem dzisiaj razem wino :oops::oops::oops::tak::tak::tak::p:p:p
Pamiętaj, by o tym progu na wizycie powiedzieć, niech od razu da Ci większe dawki przy następnym podejściu. I może sprawdź endo dzień przed transferem, by nie było jak u mnie teraz.

Przykro mi, ale wiedzialysmy, że raczej tak będzie :(Masz jeszcze 3 Kropki a to dużo i się na pewno uda ✊✊✊
Chlejem dzisiaj razem wino :oops::oops::oops::tak::tak::tak::p:p:p
Pamiętaj, by o tym progu na wizycie powiedzieć, niech od razu da Ci większe dawki przy następnym podejściu. I może sprawdź endo dzień przed transferem, by nie było jak u mnie teraz.
Właśnie tak jak piszesz!!! Prg większa dawka, może nawet sprawdzę poziom prg w dniu transferu tak jak u Ciebie to było, kontrola endo w dniu transferu, i niech się dzieje :) a wino całe sama oprożniam jak tylko młody uśnie. Jeszcze jakiś smutaśny film, paczka chusteczek i od jutro będę gotowa do dalszej walki!!! No może od poniedziałku, bo pewnie jutro to od rana będzie mnie głowa niepierdzielać:D:D:D

Właśnie tak jak piszesz!!! Prg większa dawka, może nawet sprawdzę poziom prg w dniu transferu tak jak u Ciebie to było, kontrola endo w dniu transferu, i niech się dzieje :) a wino całe sama oprożniam jak tylko młody uśnie. Jeszcze jakiś smutaśny film, paczka chusteczek i od jutro będę gotowa do dalszej walki!!! No może od poniedziałku, bo pewnie jutro to od rana będzie mnie głowa niepierdzielać:D:D:D
Gratuluje takiej siły! Dobrze mówisz. Dzisiaj wylać morze łez a od jutra działanie.

Kochana endo sprawdź dzień przed, bo w dniu transferu to już za późno jak Kropka odmrożą!
Jestem dziś z Tobą. Winko właśnie zakupione :p :p :p

reklama
Do góry