reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dam znać jak będzie wynik bety to może coś podpowiecie, bo ja jeszcze kiepska w te "klocki" jestem a wynik będzie pewnie wieczorem i doktorek mi już dzis nie pomoże.

Dzięki kochana ;* w nocy się przebudzilam i o tym pomyślałam że przecież to poniedziałek ma być haha czlowiek zakrecony po tym relanium i dobrze ;) narazie mam dobre przeczucia
A co do accofilu to rozdzielalismy to z mężem chyba z godzinę haha zabawy z tym jest. I tak gdzieś jeden uciekł bo zamiast 9 mam 8 sztuk z 3 accofilu haha :)
A accofil masz zlecony od Paśnika? Co na to twoj gin?

A accofil masz zlecony od Paśnika? Co na to twoj gin?
Moja gin sama mnie do niego wysłała. Powiedziała że można badać zarodki ale to dużo kosztuje A nieraz wystarczy jedna wizyta u dr Paśnika i wielu kobietom pomógł. Z resztą odniosłam wrażenie że się albo znają osobiście albo szanują jako lekarze bo zarówno dr pasnik powiedział że jestem w dobrych rękach. A ja jakiś tam oporów nie mam przed tymi chemiami. Żadnej ulotki nie przeczytałam może dlatego.

reklama
Do góry