Kochana to jak jest bladzioch to git!!!!! będzie dobrzeWiem, wiem, że nie często udaje się za pierwszym razem. Mimo wszystko staram się myśleć pozytywnie. A pisząc sikańce-bladziochy miałam na myśli drugą bladą kreskę, także szansa jest.
reklama
Dam znać jak będzie wynik bety to może coś podpowiecie, bo ja jeszcze kiepska w te "klocki" jestem a wynik będzie pewnie wieczorem i doktorek mi już dzis nie pomoże.
Spoko loko
Na pewno po transferze estrofem bierze się cały czasNa rozpisce mam rozpisane wszystkie leki oprócz estrofemu ( może dr zapomniala) .Mialam go 3x1 przed transferem . Dziewczyny po transferze chyba tez ?
Ja brałam Estrofem po transferze - też 3x1Na rozpisce mam rozpisane wszystkie leki oprócz estrofemu ( może dr zapomniala) .Mialam go 3x1 przed transferem . Dziewczyny po transferze chyba tez ?
Ja dzisiaj to mam połączone ze stetchingem. Mam nadzieję że wszystko szybko pójdzie i że dobrze wyniki wyjdą.Właśnie się nad tym zastanawiamy i pewnie się zdecydujemy. Ciekawe czy coś wyjdzie
@fredka84 @juchaa_87 Dzięki dzieki wolałam się upewnić
Śliwka12345
Fanka BB :)
A accofil masz zlecony od Paśnika? Co na to twoj gin?Dzięki kochana ;* w nocy się przebudzilam i o tym pomyślałam że przecież to poniedziałek ma być haha czlowiek zakrecony po tym relanium i dobrze narazie mam dobre przeczucia
A co do accofilu to rozdzielalismy to z mężem chyba z godzinę haha zabawy z tym jest. I tak gdzieś jeden uciekł bo zamiast 9 mam 8 sztuk z 3 accofilu haha
Moja gin sama mnie do niego wysłała. Powiedziała że można badać zarodki ale to dużo kosztuje A nieraz wystarczy jedna wizyta u dr Paśnika i wielu kobietom pomógł. Z resztą odniosłam wrażenie że się albo znają osobiście albo szanują jako lekarze bo zarówno dr pasnik powiedział że jestem w dobrych rękach. A ja jakiś tam oporów nie mam przed tymi chemiami. Żadnej ulotki nie przeczytałam może dlatego.A accofil masz zlecony od Paśnika? Co na to twoj gin?
reklama
Ruda08
Fanka BB :)
Ja mam podwyższone NK czyli mogę tylko histero. Iiii prawdopodobienie w następną środę będę to miałaJa dzisiaj to mam połączone ze stetchingem. Mam nadzieję że wszystko szybko pójdzie i że dobrze wyniki wyjdą.
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze !
Podziel się: