Netiaskitchen
Fanka BB :)
No ja też stosowałam oba podejścia. To z leżeniem do góry brzuchem na kanapie (w stylu leżę i pachnę) się nie sprawdziło. A jak olalam leżenie i norm je chodziłam do pracy to się udało. Teraz to za bardzo nie poleżę bo 8 miesięczny młodzieniec mi nie pozwala, więc po prostu staram się trochę więcej spać o ile się da. Biorę dawki prg jak dla słonia (albo słonicy), luteina 3x4,prolutex 2x, więc czasem przysypiam na siedząco... No i objawów brak, negatywne sikance już 2 wrzuciłam do kosza, trzeciego na szczęście nie mogę znaleźć i więcej nie kupię, bo tylko się denerwuję niepotrzebnie. Tak więc polecam luz, chociaż sama wiem jak ciężko go osiągnąć...Hej dziewczyny,
Przyjmijcie mnie pod swoje skrzydła,bo wykorkuje, a to dopiero 2 dpt ...Jest to moje 5 podejscie ale z racji 4 letniej przerwy po urodzeniu dziecka czuje się jak by to było moje pierwsze podejście.
Mam pytanie do dziewczyn, którym udało się uzyskać pozytywny wynik: jak zachowywalyscie się transferze, czy leżałyście, czy wystarczy tylko trochę przystopować?