reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No ja tez teraz mega sie boje tych testów genetycznych bo jednak u nas mega kiepskie nasienie :-( ale juz powiedziałam mezowi ze usune tylko gdy wyjdzie jakaś choroba która niesie za soba cierpienie dla dziecka, napewno z zespołem dawna nie usune.
Grunt to to przemyśleć i mieć już uzgodnione podejście z partnerem. Trzymam kciuki, żeby było wszystko ok!!!

reklama
U mnie juz zaczął sie 12tc. Wiesz u mnie ostatnia ciąża zatrzymała sie w 8tc wiec stwierdziłam ze tak naprawde i tak nie mamy wpływu na to co sie stanie a moze na każdym etapie wiec powiem szczerze ze troche odpuściłam bo inaczej to psycha siada. W piatek widziałam moja dzidzie przez dosłownie sekundę bo robilam badania genetyczne i chciałam sprawdzić tylko czy zyje zeby nie wywalać 2500zl wiec dr na sekundę tylko przyłożył głowice ale widziałam jak macha nóżkami i rączkami. Po wszystkim wyszłam z gabinetu i mówię do meza ze jakos to do mnie nie dociera ze jestem w ciazy i ze wszystko jest ok a on na to ze ma tak samo ze chyba dopuki nie przyjdą wyniki badań ze wszystko jest ok to jakos nie potrafimy sie teraz przywiązać do tej ciazy po ostatnim razie. Ale czuje ze jak przyjdą wyniki i okaze sie ze dziecko jest zdrowe to wtedy chyba wszystkie emocje puszcza ten cały strach który gdzies tam dusimy w srodku i w koncu zaczniemy sie cieszyc i myslec pozytywnie. Za 2 tyg jestem umówiona na takie prawdziwe pierwsze usg gdzie bede ogladac moja dzidzie.
SERIO Kobito to ja Cie bardzo podziwiam. Że tak ładnie to wszystko sobie poukladałaś. Że taka silna jesteś, mądra Babeczka. Będzie wszystko dobrze. Na pewno✊✊✊✊

Hej! Tak tylko chce sie ujawnic, ze jestem w trakcie stymulacji do mojego 2 podejscia do ivf. Dzis 7 dzien na fostipurze i menopurze i czuje sie juz dosc podle. Jajniki mocno mi dokuczaja. Tamtym razem czulam sie tak dopiero przed samym transferem i nie wiem w sumie czy to normalne.
Poki co jest jakies 10 pecherzykow.
Ktos moze tez na dniach bedzie mial punkcje?

Budzińska fajna babka. Robiła mi laparoskopia. Śliczna taka jest, że nigdy napatrzec się na Nią nie mogę :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Żeby nie było, wolę facetów hahaaaaaa:D:D:D:p:p:p
hahaha, a wiesz, że ja też każdą całą wizytę się na nią gapię:laugh2:. Dla mnie też ona jest piękna, taka delikatna i kobieca. Zawsze super ubrana i w ogóle...Przy niej czuję się trochę pokraczna:p
Bardzo się przejęła moimi niepowodzeniami - przynajmniej wyglądała na przejętą:p. Też ją lubię, tylko że mi u lekarza to język kołkiem staje i zawsze jestem milcząca, jak nie ja:confused:.

reklama
Do góry