Margit2018
Fanka BB :)
Lama czytasz to forum rozumiem że jesteś przebadana klinika dobra?4 lata walki
3 stymulacje
7 transferow
0 ciąży
Dlaczego los mnie tak doświadcza? Dlaczego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lama czytasz to forum rozumiem że jesteś przebadana klinika dobra?4 lata walki
3 stymulacje
7 transferow
0 ciąży
Bardzo Ci współczuję, przytulam.4 lata walki
3 stymulacje
7 transferow
0 ciąży
Kochana wiem ze to boli ale moze wyjedź gdzies, moze jakis wolontariat z mężem w swieta takie zderzenie z większymi tragediami czasem stawia na nogi i uświadamia nam jak duzo mamy szczęścia będąc zdrowymi i mając co jesc i dach nad glowa. Jak to moja mama zawsze powtarza zdrowi ludzie maja tysiące marzeń za to chorzy tylko jedno.4 lata walki
3 stymulacje
7 transferow
0 ciąży
Kochana współczuje bardzo . Sama przechodzę przez takie sytuacje i bardzo je przeżywam . Ale czasem wystarczy szczerze i spokojnie powiedzieć jak jest .. wiem ze to trudne , nie chcemy współczucia .. ale wiesz , ze Ty także kiedyś całej rodzinie ogłosisz taka wspaniała wiadomość ???? Trzymam kciukiHej.
Muszę to napisac :
Imieniny dziadka A Ty się dowiasujesz ze twoje dwie siostry sa w ciazy ...
I co rodzina patrzy na Ciebie ze tyle lat po ślubie A Wy nic .... łzy same cisną się do oczu i mówię 7 strat przeżyłam ale sie Nie chwalila bo czym. Wtedy ich zatkało i współczucie sie odezwalo....
Ale te święta będą najgorsze w życiu...
Chyba zaś wyjechać daleko i nie przeżywać magii świat.
A genetycznie zarodki badalas? Może mają jakąś wadę?Klinika juz druga
Była genetyka . Imunolog. Encorton i wiele wiele innych rzeczy naprawde lekarze mówią wszystkie wyniki książkowe zarodki piękne tylko dlaczego beta nie rośnie ....
A nawet nie wiedziałam że mnie wywolala[emoji4]U nas otworzyli w Szczecinie filie Bociana i taaak wiem, że różne opinie, ale akurat te prowadzi świetny specjalista, więc.... Bardziej stawiam na Niego niż na klinikę sama w sobie.
Mam nadzieję, że u Ciebie brak objawów będzie dobrym objawem i wycieczka do Pragi nie będzie potrzebna i tak wogole to wczoraj właśnie @Margit2018 Cię wywolywała
Może zbadaj zarodki...Klinika juz druga
Była genetyka . Imunolog. Encorton i wiele wiele innych rzeczy naprawde lekarze mówią wszystkie wyniki książkowe zarodki piękne tylko dlaczego beta nie rośnie ....
Ale wiem co czujesz. Ja 40 na karku wszyscy w kolo po 2 dzieci a u mnie 5 lat staran 6 inseminacji, 5 stymulacji i 2 ciaze i każda stracilam w 7 tyg. Jedna w Wielkanoc A druga w nocy dzien przed Wigilią.Klinika juz druga