reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana wiem ze to boli ale moze wyjedź gdzies, moze jakis wolontariat z mężem w swieta takie zderzenie z większymi tragediami czasem stawia na nogi i uświadamia nam jak duzo mamy szczęścia będąc zdrowymi i mając co jesc i dach nad glowa. Jak to moja mama zawsze powtarza zdrowi ludzie maja tysiące marzeń za to chorzy tylko jedno.
To prawda ludzkie cierpienie może postawić cie na nogi głupio napisane ale ja nie raz gdy było u mnie źle bardzo źle podnosiła się mysla"hej co ty chcesz zdrowie masz to masz tamto masz "Bo powiedzmy sobie prawdę musimy się czymś pocieszać w trudnych chwilach

A rodzona siostra placze razem ze mną bo bała mi się powiedzieć że jest w ciazy ...
Przechodziłam to samo.. za kilka dni moja siostra urodzi. Również bała się powiedzieć mi o ciąży. My staramy się już prawie 4 lata, oni podjęli decyzje o dziecku i od razu się udało. Ale wiem, że mam w niej wsparcie jak w nikim innym. Nam też się wreszcie uda. Zobaczysz. Czekamy po prostu na piękne i zdrowe dzieci.

4 lata walki
3 stymulacje
7 transferow
0 ciąży
Dlaczego los mnie tak doświadcza? Dlaczego?
Widziałam ostatnio, chciałaś sprzedać leki i domyśliłam się że znowu się nie udało:( Pamiętam twoje starania i bardzo mi przykro, los tak okrutnie ciebie doświadcza. Dobrze , że wyrzuciłaś z siebie ten ciężar przed rodziną. Walcz nie poddawaj się. Trzymam kciuki abyś została mamą.

Hej.
Muszę to napisac :
Imieniny dziadka A Ty się dowiasujesz ze twoje dwie siostry sa w ciazy ...
I co rodzina patrzy na Ciebie ze tyle lat po ślubie A Wy nic .... łzy same cisną się do oczu i mówię 7 strat przeżyłam ale sie Nie chwalila bo czym. Wtedy ich zatkało i współczucie sie odezwalo....
Ale te święta będą najgorsze w życiu...
Chyba zaś wyjechać daleko i nie przeżywać magii świat.
4 lata walki
3 stymulacje
7 transferow
0 ciąży
Dlaczego los mnie tak doświadcza? Dlaczego?
[emoji3525][emoji3525]
To jest najgorsze w tej walce - ciąże bliskich nam osób, bo jak tu się cieszyć? Jak człowiek pragnie dziecka, stara się tyle lat i faszeruje lekami, bada...

Kochana przytulam [emoji847] Ciebie i współczuję tych doświadczeń. To bardzo niesprawiedliwe, że musimy walczyć o potomstwo. Życzę następnego razu z sukcesem. [emoji8]

Klinika juz druga
Była genetyka . Imunolog. Encorton i wiele wiele innych rzeczy naprawde lekarze mówią wszystkie wyniki książkowe zarodki piękne tylko dlaczego beta nie rośnie ....
Miałaś histeroskopię? Może coś w macicy przeszkadza np. polip. Jeśli zarodki piękne i w macicy wsio ok. to chyba tylko Paśnik. Pewnie już byłaś u niego, jedź jeszcze raz.

reklama
Do góry