Od pięciu dni i tak większą dawkę biorę, bo miałam zapisany lutinus 3x1 i luteinę podjęzykową 3x2, ale po zrobieniu badania kilka dni temu, gdzie progesteron był 19,8 zwiększyłam sama luteinę do 3x3. Także chyba prolutex trzeba będzie brać.
reklama
Cytrynka122
Fanka BB :)
@Łucja_ku a w jakiej klinice sie leczysz? Ja mam luteine pod jezyk 3x4, dopochwowo 3x4 i prolutex.Od pięciu dni i tak większą dawkę biorę, bo miałam zapisany lutinus 3x1 i luteinę podjęzykową 3x2, ale po zrobieniu badania kilka dni temu, gdzie progesteron był 19,8 zwiększyłam sama luteinę do 3x3. Także chyba prolutex trzeba będzie brać.
@nadziejamooja;)
Cześć dziewczyny , u mnie niestety beta 0,1 Smutnooo...
@nadziejamooja;)
@Josypiwna napisałam na privWitam. Po ostatnim in vitro zostało mi :
Prelutex 6 fiołek ważność do 04 2021 plus strzykawki i igły
Lutinus półtora opakowania ważne do 02 2022
Duphaston 16 tabletek ważne do 11 2023
Jeśli któraś jest chętna to proszę o wiadomość.
Cytrynka122
Smutne wieści Macie jakieś śnieżynki?Cześć dziewczyny , u mnie niestety beta 0,1 ☹ Smutnooo...
Kurcze tak mi przykroCześć dziewczyny , u mnie niestety beta 0,1 [emoji3525] Smutnooo...
Dziewczyny pytanko, czy któraś z Was dostała wysypki po pickupie ? Tydzień temu miałam pickup, estradiol wysoki, i od wczoraj coraz bardziej wydaje mi się ze nasila się wysypka na szyi i policzkach.
@Łucja_ku a w jakiej klinice sie leczysz? Ja mam luteine pod jezyk 3x4, dopochwowo 3x4 i prolutex.
Leczę się w Novum.
Dziewczyny pytanko, czy któraś z Was dostała wysypki po pickupie ? Tydzień temu miałam pickup, estradiol wysoki, i od wczoraj coraz bardziej wydaje mi się ze nasila się wysypka na szyi i policzkach.
Ja ok tydzień po punkcji też dostałam wysypki na całym ciele, która okazała się uczuleniem na penicylinę podawaną osłonowo po punkcji (tzw. osutka polekowa). U mnie skończyło się na pięciodniowym pobycie w szpitalu, także jeśli możesz, to idź do dermatologa.
Ostatnia edycja:
reklama
@nadziejamooja;)
@Cytrynka122 mamy jeszcze dwa i chyba kolejny transfer to dwa od razu zarodki weźmiemy żeby zwiększyć szansęSmutne wieści Macie jakieś śnieżynki?
Podziel się: