reklama
Liliana87
Fanka BB :)
A moj dr w klinice mi powiedzial,ze norma to do 12. Przed transferem mialam cos ponad 9 i powiedzial,ze ok.Do transferu powinna być poniżej 8
Forget-me-not...
Super kochana[emoji8]Właśnie leżymy z kropkiem Pani embriolog powiedziała, że pięknie się rozmrozil luuub rozmroziła Czekamy aż skończy się kroplówka i lecimy do domku
Ja też leżę, glaszcze brzuszek i ciesze sie ze jestem z kropusiem[emoji173]
Jesteśmy teraz PUPO (pregnant until proven otherwise) i tego się trzymamy!!![emoji6]
A jak dlugo będziesz w Pl?
Ostatnia edycja:
G
gość_AL19
Gość
Tak z ciekawości PUPO co to oznacza? ( może to głupie ale nie wiem :/ )Super kochana[emoji8]
Jesteśmy teraz PUPO (pregnent until proven otherwise) i tego się trzymamy!!![emoji6]
Forget-me-not...
Ja mieszkam w Uk i tam jak jest sie po transferze to tak to właśnie nazywaja a oznacza to że jest sie w ciąży dopóki nie udowodnia że jest inaczej[emoji6]Tak z ciekawości PUPO co to oznacza? ( może to głupie ale nie wiem :/ )
Ruda08
Dokładnie, relaksik i spacerki my zaczęliśmy budowę domu więc nie mam czasu myśleć caaaaale szczęście.Super kochana[emoji8]
Jesteśmy teraz PUPO (pregnant until proven otherwise) i tego się trzymamy!!![emoji6]
Za tydzień wracamy, więc 29.08 zrobię betę
U mojego męża w hla jest napisane C i C7! Nie ogarniam, ale Paśnik mówił, ze to jest ok. Jutro mam usg (dopiero po 17), na którym ma wyjść serduszko. Dziś cały dzień nie wychodzę z łóżka, pławiąc się w czarnych myślach i strachu.
Forget-me-not...
W wyniku hla-c pojawiają sie numerki:U mojego męża w hla jest napisane C i C7! Nie ogarniam, ale Paśnik mówił, ze to jest ok. Jutro mam usg (dopiero po 17), na którym ma wyjść serduszko. Dziś cały dzień nie wychodzę z łóżka, pławiąc się w czarnych myślach i strachu.
C1 jest gdy mamy numerki: 1,3,7,8,12,14,16
C2 jak numerki: 2,4,5,6,15,17,18
Przy kirze AA dobrze jak jest z grupy C1.
Nie wiem co oznacza samo C..? Ale jak P. mówi, że jest dobrze tzn ze dobrze[emoji6]
Trzymamy mocne kciuki za jutrzejsza wizyte[emoji110] [emoji110] [emoji110] A Ty staraj się nie stresować kropusia...
Aaaaa, czyli c7 to jest c1 Dzięki, Mądra Kobieto Nie stresować kropusia to ja mogę, ale jakoś nie wiem, czy on dalej w ogole jest.W wyniku hla-c pojawiają sie numerki:
C1 jest gdy mamy numerki: 1,3,7,8,12,14,16
C2 jak numerki: 2,4,5,6,15,17,18
Przy kirze AA dobrze jak jest z grupy C1.
Nie wiem co oznacza samo C..? Ale jak P. mówi, że jest dobrze tzn ze dobrze[emoji6]
Trzymamy mocne kciuki za jutrzejsza wizyte[emoji110] [emoji110] [emoji110] A Ty staraj się nie stresować kropusia...
reklama
Forget-me-not...
Wierze ze kropus ma sie dobrze a Ty jutro bedziesz miała na wizycie pełnię szczęścia i wzruszenia... Mocne kciuki za to[emoji110] [emoji110]Aaaaa, czyli c7 to jest c1 Dzięki, Mądra Kobieto Nie stresować kropusia to ja mogę, ale jakoś nie wiem, czy on dalej w ogole jest.
Podziel się: