reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam. Po ostatnim in vitro zostało mi :
Prelutex 6 fiołek ważność do 04 2021 plus strzykawki i igły
Lutinus półtora opakowania ważne do 02 2022
Duphaston 16 tabletek ważne do 11 2023
Jeśli któraś jest chętna to proszę o wiadomość.

Bristol to daleko ;) Ale jednak opieką medyczną angielska wszędzie podobna :( Udało Ci się zdalnie skonsultować z Pasnikiem czy byłaś u niego?
No daleko... Mialam jeszcze dwie darmowe procedury ivf w Anglii ale zrezygnowalam bo mnie psychicznie wykańczali.
U Pasnika bylam na dwóch wizytach po nieudanym styczniowym crio. Teraz kontaktuje sie mailowo.

No daleko... Mialam jeszcze dwie darmowe procedury ivf w Anglii ale zrezygnowalam bo mnie psychicznie wykańczali.
U Pasnika bylam na dwóch wizytach po nieudanym styczniowym crio. Teraz kontaktuje sie mailowo.
Też rozwazalam podejście w UK bo na miejscu ale koszta po pierwsze znacznie wyższe (mi nie przysługuje refundacja gdyż mam już jedno dziecko) a po drugą podejście to leczenia w UK mnie kompletnie nie przekonuje... dzięki Invicta mam już syna więc zaufalam im ponownie i mamy tam mrozaki (już tylko dwa...)
Czyli do Pasnika mozna raz pojechać a potem ewentualnie zdalnie??

Hej dziewczyny, we wtorek byłam na wizycie i w poniedziałek będę podchodzić do transferu na cyklu naturalnym. Dostałam ovitrell na pęknięcie pęcherzyka zastrzyk zrobiłam we wtorek o 20. DZiś boli mnie bardzo brzuch nawet jak chodzę prZy poruszaniu nogami. Czy To normalne taki ból ?
Po prostu pekl najprawdopodobniej pecherzyk, takze raczej wszystko jest ok :)
Tez mam transfer w poniedziałek :)

Dziewczyny, 10dpt beta 165 mIU/ml (wczoraj było 98, ale bałam się sprawdzać i zrobiłam to dopiero po sprawdzeniu dzisiejszego wyniku), progesteron 14,50 ng/ml, estradiol 298 pg/ml. Jutro dzwonie do kliniki pytać, czy nie zwiększyć dawek leków. Jutro kolejny zastrzyk z accofilu, a w sobotę kolejna weryfikacja i zobaczymy, co dalej będzie. Jak mówi mój mąż: małymi kroczkami do przodu.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, 10dpt beta 165 mIU/ml (wczoraj było 98, ale bałam się sprawdzać i zrobiłam to dopiero po sprawdzeniu dzisiejszego wyniku), progesteron 14,50 ng/ml, estradiol 298 pg/ml. Jutro dzwonie do kliniki pytać, czy nie zwiększyć dawek leków. Jutro kolejny zastrzyk z accofilu, a w sobotę kolejna weryfikacja i zobaczymy, co dalej będzie. Jak mówi mój mąż: małymi kroczkami do przodu.
Super! Niej beta dalej tak rośnie. Ci do progesteronu podejrzewam, ze bedziesz miala zwiekszone dawki. U mnie bylo tak samo.

Do góry