reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny , kochane starające się , betujące, podglądające, zbierające jajka i te głaszczące już brzuszki i te już tulące swoje upragnione maleństwa Miłego dnia Wam chciałam życzyć ja dzisiaj pierwszy dzień po transferze i zaczynam schizować bo boli mnie lewy jajnik .
To wielkie kciuki za wgryzanie się maluszka! :)
Witajcie kochane;) ja juz po punkcji. Pobrano mi 12 komorek. Mialam juz telefon z kliniki,ze 9 jest dojrzalych. 6 beda zapladniac a 3 do mrozenia. Czuje sie dobrze, lekko pobolewa brzuch.
Teraz czekamy i trzymamy kciuki by 6 sie pieknie zaplodnilo i wytrwalo jak najdluzej. Dziekuje Wam za kciuki i wszystkim zycze powodzenia oraz milego dnia ;)
Ale super! Wielkie kciuki, by cała szósteczka pięknie się dzieliła! :)

@Cytrynka122 proszę, dopisz mnie na 13.08 punkcja.

Dziewczyny, troszkę załamana jestem, z poprzedniego podgladania wynikało, że może nawet 6 komórek się uhoduje, a dzisiaj wyszło,że tylko 2 nadają sie do pobrania, ale jest nadzieja na 3, że może jeszcze jedna podrośnie (w tym celu punkcja została przesunięta o dzień na 13.08, bo planowo miała być 12.08). Oczywiście, ile faktycznie się pobierze, to już zupełnie inna historia... Dodatkowo zbyt wysoki progesteron i ewentualny transfer dopiero za miesiąc :(

Kochana zmien u mnie betę na 13 bo wtedy wypada 9dpt :)
@monikao777 Zmienione

Dziewczyny, troszkę załamana jestem, z poprzedniego podgladania wynikało, że może nawet 6 komórek się uhoduje, a dzisiaj wyszło,że tylko 2 nadają sie do pobrania, ale jest nadzieja na 3, że może jeszcze jedna podrośnie (w tym celu punkcja została przesunięta o dzień na 13.08, bo planowo miała być 12.08). Oczywiście, ile faktycznie się pobierze, to już zupełnie inna historia... Dodatkowo zbyt wysoki progesteron i ewentualny transfer dopiero za miesiąc :(
@loreleielia Dopisałam

Dzis lezaly obok mnie inne dziewczyny na punkcji i jedna mowila,ze czesto jest tak,ze udaje sie pobrac wiecej niz wczesniej widzi na usg. U mnie naliczyl lacznie 11 a pobral 12. Moze u Ciebie tez tak bedzie. Trzymam kciuki !

reklama
Do góry