Kocham cię a mercedesa lekarzowi kupiłaś hę
Mercedesa może nie ale do skody superb się zbliżam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kocham cię a mercedesa lekarzowi kupiłaś hę
Cały czas mam taką nadzieję że będzie wszystko dobrze ale leżenie w te upały mnie dobija ...O kurcze to niezła gromadka się szykuje ☺ odpoczywaj i nie przemęczaj się a na pewno wszystko będzie dobrze
Jak miałaś 1 zarodek to na 6dpt nie jest źle!!!!Hejka, 6dpt i beta 8. W 2 dpt było 40 ale to przez pregnyl. Jejku myślałam że będzie wyższa
Zrób za 2 dni przyrost.Hejka, 6dpt i beta 8. W 2 dpt było 40 ale to przez pregnyl. Jejku myślałam że będzie wyższa
Czego nie nie robi dla takiego szczęścia i to jeszcze x 3 dasz radęCały czas mam taką nadzieję że będzie wszystko dobrze ale leżenie w te upały mnie dobija ...
Kobietki beta 4200 dzień 21 USG w piątekHahah ja juz mam sensacje zoladkowe[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] czytaj: „kibel”
bedzie wesolo!!)))
O wow , Gratulacje!!! Rośnijcie zdrowo!Kobietki beta 4200 dzień 21 USG w piątek
O wow , Gratulacje!!! Rośnijcie zdrowo!
Czarnilka miałaś kd czy stymulację? Beta super.Kobietki beta 4200 dzień 21 USG w piątek