reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Cytrynka122 gratulacje :* niech dzidziuś zdrowo rośnie :*

@Justyska13 tak mi przykro... :( Jeszcze ten test, który dał cień nadziei... Justyska ja jestem z Rzeszowa, pierwszy transfer miałam w Parensie u dr M. jednak zmieniliśmy klinikę. Nie wiem co Ty planujesz, może bede mogła Ci pomóc w wymianie doświadczeń, opinii.. jak chcesz to pisz i trzymaj się mocno!! Przytulam Cię :*
@Justyska13 może jest jeszcze jakąś nadzieją miałaś podane 2 zarodki. Beta spadła Ci do 10, jak odbieram wyniki to norma zaczyna się od 5. Kochana powtorz moze bete jutro lub pojutrze i zobaczysz. Może ten jestem kropek z Tobą zostanie ✊✊

Ostatnia edycja:
Bo średnio mamy wsparcie. Rodzice wierzący bardzo i zapatrzeni w PIS, lecą komentarze, ze mamy to zostawić, samo przyjdzie, albo, że musimy się więcej modlić.. jak im tlumaczylam,ze stymulacja to obciazenie organizmu to tez mowili,ze mam zdrowia nie ryzykowac.. kiedy powiedziałam,ze trombofilie mam wrodzoną, genetycznie odziedziczylam to obraza majestatu,ze oni sa zdrowi,ze wymyslamy,ze internety czytamy i sluchamy glupich lekarzy.. bo przeciez oni nie mieli problemow i moje rodzeństwo tez.. takie tam.. a no i czesto komentuja,ze my mlodzi to narzekamy na brak pieniedzy,ze wszystko bysmy chcieli a nie dociera do nich ile wydajemy na lekarzy i badania, ile juz kasy poplynelo.. bo mysla,ze wszystko mozna zalatwic na nfz. Dlatego zaluję. Bo gdyby nie wiedzieli to co chwila by nas nie pytali jak wyniki, skoro i tak nie słuchają tego co do nich mowię...
Ooooooo te teksty - musiecie się więcej modlić albo samo przyjdzie .. uwielbiam :growl:

reklama
Do góry