reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
czesc dziewczyny, wlasnie wrocilam po urlopie a tu tyle sie nadzialo :)
Mam do was pytanie jak u was wygladal cykl po nieudanym transferze? Pytam bo u mnie dzis 15dc i od wczoraj mam mdlosci, a piersi od czasu odstawienia lekow caly czas sa nabrzmiale. Okres przyszedl i byl bardzo obfity choc krotszy niz zwykle. Przytulanki byly jak sie tylko @ skonczyla ale ciezko mi uwierzyc ze cos naturalnie moglo z tego wyjsc. No i od wczoraj mam wstret do kawy, jakbym kwas pila a nie kawe :(
Ja podchodzilam do transferu z komorka dawczyni wiec o przestymulowaniu nie ma mowy, juz sama nie wiem, pomozcie

A napisz który suplement dokładnie bralas? Bo tam na stronie są zestawy itp... Czy wkoncu się udało?
No ja brałam właśnie ten zestaw Gdzie są dwa rodzaje tabletek i dwa rodzaje saszetek bo Można też kupić pojedyncze tabletki ale ja brałam cały zestaw i on chyba na miesiąc coś koło 200 zł kosztował. Mój synek za niedługo skończy roczek a teraz chce wracać po rodzeństwo. I nie wiem czy przez te leki właśnie Czy zmiana Kliniki ale efekty stymulacji były rewelacyjne

Dziewczyny mam pewne pytanie,jak jest u was z przytulaniem po transferach i będąc już w ciąży?czy wstrzymujecie się na początku?czy żadnych zahamowań?Bo mam pewien dylemat...
Ja w pierwszej ciąży od 6 tygodnia miałam ogromną ochotę, hormony robią swoje :) widziałam jak się całuja w filmie i juz mokro. Ale lekarz zabronil. Zezwolil w 10 tygodniu ale ja bylam w strachu wiec zdecydowaliśmy sie dopiero kolo 14 tygodnia, choć doszly dolegliwosci typu suchość pochwy wiec przyjemności z tego żadnej. Teraz zaczal sie 7 tydzien i nie mysle narazie o tym. Pewnie bede czekala do 12 tygodnia, żeby zmniejszyć ryzyko.

Dziewczyny mam pewne pytanie,jak jest u was z przytulaniem po transferach i będąc już w ciąży?czy wstrzymujecie się na początku?czy żadnych zahamowań?Bo mam pewien dylemat...
Hej. Ja robiłam betę w 4dpt, testy w 6 i 8 dpt. Wszystko negatywne. Z żalu zaciagnelam chłopa do łóżka i jeszcze okna umyłam. 10 dpt odebrałam wyniki bety i niebawem będę mamą. W ciąży nie było przeciwwskazań do sexu

No ja brałam właśnie ten zestaw Gdzie są dwa rodzaje tabletek i dwa rodzaje saszetek bo Można też kupić pojedyncze tabletki ale ja brałam cały zestaw i on chyba na miesiąc coś koło 200 zł kosztował. Mój synek za niedługo skończy roczek a teraz chce wracać po rodzeństwo. I nie wiem czy przez te leki właśnie Czy zmiana Kliniki ale efekty stymulacji były rewelacyjne
Chyba też spróbuję jjak ten transfer niee wyjdzie...

reklama
Hej. Ja robiłam betę w 4dpt, testy w 6 i 8 dpt. Wszystko negatywne. Z żalu zaciagnelam chłopa do łóżka i jeszcze okna umyłam. 10 dpt odebrałam wyniki bety i niebawem będę mamą. W ciąży nie było przeciwwskazań do sexu
A to ciekawa historia ze szczęśliwym zakończeniem,super:)

Do góry