Justyska13
Fanka BB :)
a to ja bym sie bała osobiścieByłam wtedy w 12 dpt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to ja bym sie bała osobiścieByłam wtedy w 12 dpt
I właśnie też tak myślęa to ja bym sie bała osobiście
No ja brałam właśnie ten zestaw Gdzie są dwa rodzaje tabletek i dwa rodzaje saszetek bo Można też kupić pojedyncze tabletki ale ja brałam cały zestaw i on chyba na miesiąc coś koło 200 zł kosztował. Mój synek za niedługo skończy roczek a teraz chce wracać po rodzeństwo. I nie wiem czy przez te leki właśnie Czy zmiana Kliniki ale efekty stymulacji były rewelacyjneA napisz który suplement dokładnie bralas? Bo tam na stronie są zestawy itp... Czy wkoncu się udało?
A napisz który suplement dokładnie bralas? Bo tam na stronie są zestawy itp... Czy wkoncu się udało?
Ja w pierwszej ciąży od 6 tygodnia miałam ogromną ochotę, hormony robią swoje widziałam jak się całuja w filmie i juz mokro. Ale lekarz zabronil. Zezwolil w 10 tygodniu ale ja bylam w strachu wiec zdecydowaliśmy sie dopiero kolo 14 tygodnia, choć doszly dolegliwosci typu suchość pochwy wiec przyjemności z tego żadnej. Teraz zaczal sie 7 tydzien i nie mysle narazie o tym. Pewnie bede czekala do 12 tygodnia, żeby zmniejszyć ryzyko.Dziewczyny mam pewne pytanie,jak jest u was z przytulaniem po transferach i będąc już w ciąży?czy wstrzymujecie się na początku?czy żadnych zahamowań?Bo mam pewien dylemat...
Hej. Ja robiłam betę w 4dpt, testy w 6 i 8 dpt. Wszystko negatywne. Z żalu zaciagnelam chłopa do łóżka i jeszcze okna umyłam. 10 dpt odebrałam wyniki bety i niebawem będę mamą. W ciąży nie było przeciwwskazań do sexuDziewczyny mam pewne pytanie,jak jest u was z przytulaniem po transferach i będąc już w ciąży?czy wstrzymujecie się na początku?czy żadnych zahamowań?Bo mam pewien dylemat...
Chyba też spróbuję jjak ten transfer niee wyjdzie...No ja brałam właśnie ten zestaw Gdzie są dwa rodzaje tabletek i dwa rodzaje saszetek bo Można też kupić pojedyncze tabletki ale ja brałam cały zestaw i on chyba na miesiąc coś koło 200 zł kosztował. Mój synek za niedługo skończy roczek a teraz chce wracać po rodzeństwo. I nie wiem czy przez te leki właśnie Czy zmiana Kliniki ale efekty stymulacji były rewelacyjne
A to ciekawa historia ze szczęśliwym zakończeniem,superHej. Ja robiłam betę w 4dpt, testy w 6 i 8 dpt. Wszystko negatywne. Z żalu zaciagnelam chłopa do łóżka i jeszcze okna umyłam. 10 dpt odebrałam wyniki bety i niebawem będę mamą. W ciąży nie było przeciwwskazań do sexu