Ja estrofen brałam do 13dc a transfer był na cyklu sztucznymDziewczyny pomóżcie z tym estrofemem. Wiem że to za wcześnie na schodzenie i będę się upierać na kolejne tygodnie. W razie wwww kto ma do odsprzedania???
reklama
frustratio
Fanka BB :)
Hej. Dziewczyny, jestem po dwóch nieudanych procedurach in vitro. Na razie mamy przerwę, ale od października wracamy do walki. Napiszcie proszę jakie badania warto zrobić z genetyki i immunologii? Jeśli możecie to napiszcie gdzie można je zrobić w Krakowie i okolicach i koszt takich badań. Ewentualnie mam blisko do Synevo. Pozdrawiam serdecznie i życzę każdej upragnione ciąży!
Cytrynka122
@frustratio U mnie dwa razy nie doszło do implantacji i robiłam wtedy badanie subpopulacje limfocytów ok. 320 zł, receptywność endometrium 2x1000zł i dodatkowo badanie na trombofilie 320zł (To badanie podpowiedziały mi dziewczyny na forum)Hej. Dziewczyny, jestem po dwóch nieudanych procedurach in vitro. Na razie mamy przerwę, ale od października wracamy do walki. Napiszcie proszę jakie badania warto zrobić z genetyki i immunologii? Jeśli możecie to napiszcie gdzie można je zrobić w Krakowie i okolicach i koszt takich badań. Ewentualnie mam blisko do Synevo. Pozdrawiam serdecznie i życzę każdej upragnione ciąży!
Justyska13
@Cytrynka122 a ile czekałaś na wynik na trombofilie???@frustratio U mnie dwa razy nie doszło do implantacji i robiłam wtedy badanie subpopulacje limfocytów ok. 320 zł, receptywność endometrium 2x1000zł i dodatkowo badanie na trombofilie 320zł (To badanie podpowiedziały mi dziewczyny na forum)
Cytrynka122
@Justyska13 Ponad 3 tygodnie@Cytrynka122 a ile czekałaś na wynik na trombofilie???
G
gość_AL19
Gość
To zamień się ze mną Ja mam takie wymioty cokolwiek zjem i waga w miejscu :/Przytulancy nie ma. Ale mam straszne mdlosci nob stop. Czy jem czy nie jem. Takze juz bym czasem wolala zwymiotowac a tak to mnie muli, gniecie. Łe.
Prenatalne mam gdzieś w polowie sierpnia.
Vinszka
Po połówkowych... już połowa ciąży za mną [emoji7][emoji85]
Wszystko u dzidzi prawidłowo się rozwija. Wagowo o tydzień do przodu czyli jak zwykle. Serduszko pięknie pracuje, każdy narząd jest i w dobrych parametrach. Torbielik się wchłonął także uff [emoji106] Położenie dziecka... Zmienne [emoji23]
Zdjęciami się nie pochwalę, bo nic ciekawego nie dostałam. Za bardzo ruchliwe dziecko mam [emoji85]
Wszystko u dzidzi prawidłowo się rozwija. Wagowo o tydzień do przodu czyli jak zwykle. Serduszko pięknie pracuje, każdy narząd jest i w dobrych parametrach. Torbielik się wchłonął także uff [emoji106] Położenie dziecka... Zmienne [emoji23]
Zdjęciami się nie pochwalę, bo nic ciekawego nie dostałam. Za bardzo ruchliwe dziecko mam [emoji85]
reklama
Marzycielka7
Po połówkowych... już połowa ciąży za mną [emoji7][emoji85]
Superaśnie [emoji847]
Niech fika i bryka w brzuszku mamusi [emoji2]
Podziel się: