reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam pytanie. Ile placicie za sam transfer z crio? Z tego wszystkiego zapomniałam spytać, a jeszcze nigdy nie doszłam do tego etapu.

Raczej nie. Bo stan zapalny moze wynikac z bakterii a steryd na to nie pomagaNo to np bierz modulatory homocysteiny z Solgara i dokladaj do tego metyl z Solgara 400.
Albo jak Ci zalezy na takich bardziej ciazowych to Composita Mama DHA. Ma oba kwasy i cala reszte potrzebna przy staraniach i ciazy.
Mi lekarz zalecił Solgara metafolin 800.Tez uważam, że jeden z lepszych chociaż drogi. Jak bym miała jakiś tańszy kupić to Naturella metylowany tylko tam jest dawka tylko 400 mikrogramow.
Kupiłam Femibion i tam jest foliany: kwas foliowy 400 ug i l-metylofolian wapnia 416 ug taki jakiś dal kobiet w wczesnej ciąży i tam są inne też witaminy

Raczej nie. Bo stan zapalny moze wynikac z bakterii a steryd na to nie pomagaNo to np bierz modulatory homocysteiny z Solgara i dokladaj do tego metyl z Solgara 400.
Albo jak Ci zalezy na takich bardziej ciazowych to Composita Mama DHA. Ma oba kwasy i cala reszte potrzebna przy staraniach i ciazy.
Kupilam niby dzisiaj Femibion i tam jest kwas foliowy 400 ug i l-metylofolian wapnia 400 ug i inne witaminy nie wiem czy to dobre czy nie sama nie wiem. Solgar mówicie ze ok ?

reklama
Kupilam niby dzisiaj Femibion i tam jest kwas foliowy 400 ug i l-metylofolian wapnia 400 ug i inne witaminy nie wiem czy to dobre czy nie sama nie wiem. Solgar mówicie ze ok ?
Teraz tez biore femibion bo nie bylo nic innego w aptece ale kupie w weekend composita mama dha.
Zreszta poczytaj u Pana tabletki o witaminach dla kobiet w ciazy. On analizuje sklad i wystawia oceny.

Do góry