Kochana trzymaj się dzielnie a ja trzymam mocno kciukiOoo tuvto najblizej :-) zamiast po recepte do kliniki to na kawe trzeba sie wybrac :-) Boze boje sie bety jutro :-(
reklama
Bedzie dobrze. Od rana mocne kciuki!!! Do nieba bedzie!Ooo tuvto najblizej :-) zamiast po recepte do kliniki to na kawe trzeba sie wybrac :-) Boze boje sie bety jutro :-(
Cytrynka122
Fanka BB :)
@Justyska13 Pamiętaj, że masz zapewnione kciukiOoo tuvto najblizej :-) zamiast po recepte do kliniki to na kawe trzeba sie wybrac :-) Boze boje sie bety jutro :-(
Raczej nie. Bo stan zapalny moze wynikac z bakterii a steryd na to nie pomagaNo to np bierz modulatory homocysteiny z Solgara i dokladaj do tego metyl z Solgara 400.
Albo jak Ci zalezy na takich bardziej ciazowych to Composita Mama DHA. Ma oba kwasy i cala reszte potrzebna przy staraniach i ciazy.
Kupiłam Femibion i tam jest foliany: kwas foliowy 400 ug i l-metylofolian wapnia 416 ug taki jakiś dal kobiet w wczesnej ciąży i tam są inne też witaminyMi lekarz zalecił Solgara metafolin 800.Tez uważam, że jeden z lepszych chociaż drogi. Jak bym miała jakiś tańszy kupić to Naturella metylowany tylko tam jest dawka tylko 400 mikrogramow.
G
gość_AL19
Gość
Mam pytanie. Ile placicie za sam transfer z crio? Z tego wszystkiego zapomniałam spytać, a jeszcze nigdy nie doszłam do tego etapu.
ja dałam 2300 z klejem
Pójdźka
Fanka BB :)
Dzięki za odp.ja dałam 2300 z klejem
Kupilam niby dzisiaj Femibion i tam jest kwas foliowy 400 ug i l-metylofolian wapnia 400 ug i inne witaminy nie wiem czy to dobre czy nie sama nie wiem. Solgar mówicie ze ok ?Raczej nie. Bo stan zapalny moze wynikac z bakterii a steryd na to nie pomagaNo to np bierz modulatory homocysteiny z Solgara i dokladaj do tego metyl z Solgara 400.
Albo jak Ci zalezy na takich bardziej ciazowych to Composita Mama DHA. Ma oba kwasy i cala reszte potrzebna przy staraniach i ciazy.
@Justyska13 Pamiętaj, że masz zapewnione kciuki [emoji110][emoji110]
[emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
[emoji1320][emoji1320][emoji1320][emoji1320][emoji1320][emoji1320][emoji1320]
reklama
Teraz tez biore femibion bo nie bylo nic innego w aptece ale kupie w weekend composita mama dha.Kupilam niby dzisiaj Femibion i tam jest kwas foliowy 400 ug i l-metylofolian wapnia 400 ug i inne witaminy nie wiem czy to dobre czy nie sama nie wiem. Solgar mówicie ze ok ?
Zreszta poczytaj u Pana tabletki o witaminach dla kobiet w ciazy. On analizuje sklad i wystawia oceny.
Podziel się: