reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam pytanie. Ile placicie za sam transfer z crio? Z tego wszystkiego zapomniałam spytać, a jeszcze nigdy nie doszłam do tego etapu.

Raczej nie. Bo stan zapalny moze wynikac z bakterii a steryd na to nie pomagaNo to np bierz modulatory homocysteiny z Solgara i dokladaj do tego metyl z Solgara 400.
Albo jak Ci zalezy na takich bardziej ciazowych to Composita Mama DHA. Ma oba kwasy i cala reszte potrzebna przy staraniach i ciazy.
Mi lekarz zalecił Solgara metafolin 800.Tez uważam, że jeden z lepszych chociaż drogi. Jak bym miała jakiś tańszy kupić to Naturella metylowany tylko tam jest dawka tylko 400 mikrogramow.
Kupiłam Femibion i tam jest foliany: kwas foliowy 400 ug i l-metylofolian wapnia 416 ug taki jakiś dal kobiet w wczesnej ciąży i tam są inne też witaminy

Raczej nie. Bo stan zapalny moze wynikac z bakterii a steryd na to nie pomagaNo to np bierz modulatory homocysteiny z Solgara i dokladaj do tego metyl z Solgara 400.
Albo jak Ci zalezy na takich bardziej ciazowych to Composita Mama DHA. Ma oba kwasy i cala reszte potrzebna przy staraniach i ciazy.
Kupilam niby dzisiaj Femibion i tam jest kwas foliowy 400 ug i l-metylofolian wapnia 400 ug i inne witaminy nie wiem czy to dobre czy nie sama nie wiem. Solgar mówicie ze ok ?

reklama
Kupilam niby dzisiaj Femibion i tam jest kwas foliowy 400 ug i l-metylofolian wapnia 400 ug i inne witaminy nie wiem czy to dobre czy nie sama nie wiem. Solgar mówicie ze ok ?
Teraz tez biore femibion bo nie bylo nic innego w aptece ale kupie w weekend composita mama dha.
Zreszta poczytaj u Pana tabletki o witaminach dla kobiet w ciazy. On analizuje sklad i wystawia oceny.

Do góry