I tak jak ty czuje się wyśmienicie. Już dziś mniej odczuwa ból piersi. Wczoraj miałam wzdety brzuch a tak super samopoczucie. Jak przed zabiegiem.Hejka
Ja dzis mam 5dpt
Jutro bedzie 6dpt
Witamy i kciuki oczywiscie[emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
A jakie masz obstawienie lekami? Kiedy testujesz?
reklama
haha czyli startujemy, mnie @Elessi przekonała
Ty tez jutro????
będziesz oprócz bety coś jeszcez robić?
Ja nic wiecej
Bierzemy tyle lekow ze musi byc dobrze
Justyska13
Fanka BB :)
Miałam jutro iść tylko proga zrobić i estradiol ale @Elessi przekonała mnie by zrobić betę, aczkolwiek boje się juz robić. Ale jesli jej przy słabszym zarodku 5dpt wyszła beta to jeśli moje 4cb się zaimplantowały to tym bardziej powinno już wyjść 6dptTy tez jutro????
Elessi
Ja robilam wszystko nawet remont pokoju, po samym transferze cały dzien biegałam po mieście.Dziewczyny jak jest u was z aktywnoscią w domu po transferze? Sprzątacie ?Czy w ogóle nic z tych rzeczy?
Ja odpoczywalam, oszczędzałam się jak tylko mogłam. Oczywiście obowiązki domowe wykonywałam ale bardzoooo uważałam. Jestem na wolnym aż do zrobienia testu. A ty już po transferze jestes?Dziewczyny jak jest u was z aktywnoscią w domu po transferze? Sprzątacie ?Czy w ogóle nic z tych rzeczy?
Tak ,17dpt, i tez dalej uważam na siebieJa odpoczywalam, oszczędzałam się jak tylko mogłam. Oczywiście obowiązki domowe wykonywałam ale bardzoooo uważałam. Jestem na wolnym aż do zrobienia testu. A ty już po transferze jestes?
Justyska13
kochana ja właśnie ogarnęłam szafę, wzięłam taras zamiatałam, pranie też wieszam (jedynie męża prosze by mi pranie zniósł do pralni i później na taras by nie dźwigać) wiesz ja cały czas myśle o tych naszych ciężarówkach które maja już roczne czy dwuletnie szkraby i wymagają wzięcia na ręce i jakoś nic się nie dzieje. ale staram się też odpoczywaćDziewczyny jak jest u was z aktywnoscią w domu po transferze? Sprzątacie ?Czy w ogóle nic z tych rzeczy?
reklama
Oooo to już sporo dni. Jestes już po teście?Tak ,17dpt, i tez dalej uważam na siebie
Podziel się: