reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Cytrynka122 mam nadzieje że przyniesiesz szczęście bo 18 miałaś I weryfikacje bety estradiolu u progesteronu a ja i @Dzoannna transfer dziś ty II weryfikacja, a ja I weryfikacja. W czwartek ty III weryfikacja a ja II i widać żę u ciebie się udaje to mam nadzieje że u mnie też się uda :)
@Justyska13 Mam nadzieję, że to będzie nasz czas ❤❤

Jeju nam nigdy w klinice po transferach nie kazali badać estradiolu, nie zmieniali dawek ani nic...

I generalnie ja jestem w skończonym 9tc i już praktycznie całkowicie zeszłam z estrofemu - zostala mi 1x1 tabletka przez jeszcze dosłownie 3 dni, także aż dziw, że niektóre kliniki do 17 tc przepisują.
U mnie tez właśnie nie, sama nie wiem co robić bo u mnie od razu po stwierdzeniu pęcherzyka ciazowego kazali odstawić estrofem bo ponoc szkodzi ciazy. Po pierwszym transferze kazali odstawic w 6 tygodniu a byl on na cyklu naturalnym. Teraz jestem na sztucznym, mialam czekać do 2.08 na wizytę u profesorka ale okazalo sie, ze ma urlop i kompletnie nie wiem co robić nie odstawilam calkowicie, zmniejszylam dawkę do 2×1 i chyba zrobię badanie krwi i zobacze jak to wyglada.

reklama
Do góry