reklama
Cytrynka122
Fanka BB :)
@Justyska13 Mam nadzieję, że to będzie nasz czas ❤❤@Cytrynka122 mam nadzieje że przyniesiesz szczęście bo 18 miałaś I weryfikacje bety estradiolu u progesteronu a ja i @Dzoannna transfer dziś ty II weryfikacja, a ja I weryfikacja. W czwartek ty III weryfikacja a ja II i widać żę u ciebie się udaje to mam nadzieje że u mnie też się uda
Skarbulenka
Będzie różowa dupka i małe stopki ❤Beta dalej rośnie wiec mam nadzieje ze tym razem wszystko bedzie dobrze :-)
5dpt 19
7dpt 70
10dpt 340
Ruda08
I tak trzymajBeta dalej rośnie wiec mam nadzieje ze tym razem wszystko bedzie dobrze :-)
5dpt 19
7dpt 70
10dpt 340
Justyska13
@Elessi ty jak załkiem jesteś bez leków to nie robisz w ogóle progesteronu i estradiolu? Ciekawa jestem jak te hormony właśnie wyglądają tak naturalnieBeta dalej rośnie wiec mam nadzieje ze tym razem wszystko bedzie dobrze :-)
5dpt 19
7dpt 70
10dpt 340
Justyska13
kochana gratuluję niech dalej fasolka rośnieBeta dalej rośnie wiec mam nadzieje ze tym razem wszystko bedzie dobrze :-)
5dpt 19
7dpt 70
10dpt 340
U mnie tez właśnie nie, sama nie wiem co robić bo u mnie od razu po stwierdzeniu pęcherzyka ciazowego kazali odstawić estrofem bo ponoc szkodzi ciazy. Po pierwszym transferze kazali odstawic w 6 tygodniu a byl on na cyklu naturalnym. Teraz jestem na sztucznym, mialam czekać do 2.08 na wizytę u profesorka ale okazalo sie, ze ma urlop i kompletnie nie wiem co robić nie odstawilam calkowicie, zmniejszylam dawkę do 2×1 i chyba zrobię badanie krwi i zobacze jak to wyglada.Jeju nam nigdy w klinice po transferach nie kazali badać estradiolu, nie zmieniali dawek ani nic...
I generalnie ja jestem w skończonym 9tc i już praktycznie całkowicie zeszłam z estrofemu - zostala mi 1x1 tabletka przez jeszcze dosłownie 3 dni, także aż dziw, że niektóre kliniki do 17 tc przepisują.
TheKalinka84
Dziewczyny dlaczego badacie poziom estradiolu i progesteronu?
reklama
Cytrynka122
@TheKalinka84 badamy ponieważ jak są niskie wartości to można zwiększyć dawkowanie leków.Dziewczyny dlaczego badacie poziom estradiolu i progesteronu?
Podziel się: