reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Elessi ty jak załkiem jesteś bez leków to nie robisz w ogóle progesteronu i estradiolu? Ciekawa jestem jak te hormony właśnie wyglądają tak naturalnie
Progesteron w dniu transferu miałam 23 a w 5dpt 18 ale zadzwoniłam do mojego dr i powiedział ze super mam sie tym małym spadkiem nie przejmować bo to normalne ze po zagnieżdżeniu troszeczkę spada i w sumie na wynikach w tych tabelach tez tak to wyglada. I juz wiecej nie badam bo beta rośnie a jak cos bedzie nie tak i progesteron bedzie za niski to naturalnie jest ze zacznę plamić wiec wtedy bede sie ratować jakimiś tabletkami

Ty tego nie robilas:) bo to ma zwiazej ze szczepieniami:)
Oki.
Tzn robilam jedno badanie gdzie mieszali cos z moja krwia i meza... i sie nazywa test cytotoksyczny. Wyniki tak wygladaja
20190722_154547.jpeg

Pięknie rośnie[emoji123] choć pewnie nadal czujesz niepokój. Życzę Ci pięknych 8 miesięcy. [emoji8]
Mysle ze ten niepokój juz bedzie mi towarzyszył do konca a przynajmniej do tego 3 miesiaca dlatego staram sie juz o tym nie myslec to była moja ostatnia beta teraz dopiero pójdę na usg i to dopiero serduszkowe jesli do tego czasu nic sie nie bedzie działo.

reklama
Do góry