A jest jakas inna nazwa tego badania? Albo jak wyglada wynik to moze mi to cos powie.Dziewczyny robiłam ktoras z was badanie cross match??
reklama
misis188
Fanka BB :)
Ty tego nie robilas bo to ma zwiazej ze szczepieniamiA jest jakas inna nazwa tego badania? Albo jak wyglada wynik to moze mi to cos powie.
Elessi
Progesteron w dniu transferu miałam 23 a w 5dpt 18 ale zadzwoniłam do mojego dr i powiedział ze super mam sie tym małym spadkiem nie przejmować bo to normalne ze po zagnieżdżeniu troszeczkę spada i w sumie na wynikach w tych tabelach tez tak to wyglada. I juz wiecej nie badam bo beta rośnie a jak cos bedzie nie tak i progesteron bedzie za niski to naturalnie jest ze zacznę plamić wiec wtedy bede sie ratować jakimiś tabletkami@Elessi ty jak załkiem jesteś bez leków to nie robisz w ogóle progesteronu i estradiolu? Ciekawa jestem jak te hormony właśnie wyglądają tak naturalnie
Marzycielka7
Beta dalej rośnie wiec mam nadzieje ze tym razem wszystko bedzie dobrze :-)
5dpt 19
7dpt 70
10dpt 340
Rośnie idealnie i tak ma zostać [emoji110][emoji173]️[emoji173]️
Pierwsze koty poszły za płoty teraz to będzie silny maluch i dzielny jak mamusia [emoji110]
Vinszka
Pięknie rośnie[emoji123] choć pewnie nadal czujesz niepokój. Życzę Ci pięknych 8 miesięcy. [emoji8]Beta dalej rośnie wiec mam nadzieje ze tym razem wszystko bedzie dobrze :-)
5dpt 19
7dpt 70
10dpt 340
Oki.Ty tego nie robilas bo to ma zwiazej ze szczepieniami
Tzn robilam jedno badanie gdzie mieszali cos z moja krwia i meza... i sie nazywa test cytotoksyczny. Wyniki tak wygladaja
Elessi
Mysle ze ten niepokój juz bedzie mi towarzyszył do konca a przynajmniej do tego 3 miesiaca dlatego staram sie juz o tym nie myslec to była moja ostatnia beta teraz dopiero pójdę na usg i to dopiero serduszkowe jesli do tego czasu nic sie nie bedzie działo.Pięknie rośnie[emoji123] choć pewnie nadal czujesz niepokój. Życzę Ci pięknych 8 miesięcy. [emoji8]
Justyska13
by wiedzieć czy ewentualnie zwiększyć dawki progesteronu i estrofemu. Mi osobiście lekarz nie kazał ale sprawdziłamDziewczyny dlaczego badacie poziom estradiolu i progesteronu?
reklama
Justyska13
Dobra dziewczyny mam wyniki 4dpt
estradiol 990,8 pg/ml
progesteron 42,09 ng/ml
tsh 1,083 ulU/ml
no i co myślicie?????
estradiol 990,8 pg/ml
progesteron 42,09 ng/ml
tsh 1,083 ulU/ml
no i co myślicie?????