monikao777
Fanka BB :)
Dziewczyny gratulacje pozytywnych bet. Która z was ma Kir AA i ssie udało bez szczepień??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra dziewczyny mam wyniki 4dpt
estradiol 990,8 pg/ml
progesteron 42,09 ng/ml
tsh 1,083 ulU/ml
no i co myślicie?????
Jak dla mnie miód malinaDobra dziewczyny mam wyniki 4dpt
estradiol 990,8 pg/ml
progesteron 42,09 ng/ml
tsh 1,083 ulU/ml
no i co myślicie?????
@Dakita30 Też się zaczęłam zastanawiać jak to jest z tym estradiolem.Dziewczyny a powiedzcie czy są widełki estradiolu po transferze lub w dniu transferu? Jaki powinien być? Z progesteronem to wiem ,że różnie, ja np przy crio nigdy na cyklu sztucznym nie osiągnę poziomu ok 100 jak niektórym na naturalnym się udaje. Zwykle miała progesteron ok 20-25. Ale estradiol miałam dzień przed transferem 250, a 8dpt 305, ale wartości o których piszecie 700 czy 900 to dla mnie kosmos :-o
To jest cis w tym stylu, czy nowe zamiast tego ale wynik inaczej wygląda i norma jest ze powinno byc wiecek jak 5 a ja mam 5,1 i nie wiem czy to zke czy dobrze wiec moze ktiras miala podobnieOki.
Tzn robilam jedno badanie gdzie mieszali cos z moja krwia i meza... i sie nazywa test cytotoksyczny. Wyniki tak wygladajaZobacz załącznik 1001300
Jak beta?Dziewczyny dlaczego badacie poziom estradiolu i progesteronu?
przypomnij mi jaki wynik mialas estradioluui i progesteronu jak badalas bete?Dziewczyny a wy do kiedy bierzecie estrofem po transferze?Na cyklu sztucznym?Ja mam dalej brać 3x1,wizyta za 2 tyg.
Oby efektem byla rozowa dupciaBardzo ładne [emoji110][emoji110][emoji110]
Dziewczyny mam pytanie. W pierwszej ciąży nie miałam nudności i wymiotow wiec nie dotyczyło mnie to... Czy jezeli wymiotuje a jestem jeszcze na duphastonie, encortonie itp to muszę brać tabletki wcześniej w celu uzupelnienia? Czy wystarczy co 8 godzin? Wizyte mam dopiero 2-go sierpnia a inaczej skonsultować sie z moim profesorkiem nie idzie. Będę wdzieczna za jakies informacje