Ty wiesz [emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590][emoji3590]
Taaaak kochana jestes[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty wiesz [emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590][emoji3590]
@Oleczka27 czy ty dzis przypadkiem testujesz? Jak tak to trzymam mocno za ciebie kciuki!Ja tak mialam po punkcji, a ze transfer mialam w trzecim dniu po punkcji to sie jeszcze nasililo. Maz mowil ze brzuch mi puchnie od srodka i ze trzeba na pogotowie. Ale ja go uspokajalam i przeszlo. Wydaje mi sie ze cos kolo tygodnia od punkcji to trwało u mnie...
Też mam wizytę za 2 tyg i nie mogę się doczekać. Jestem ciekawa jaki ma plan dla mnie i czy od zadziała.. Wysokie nk brak niektórych kirow implantacyjnych i słabe nasienie męża. Jedna sniezynka czekaNiby tak ale jakoś puki co mnie to nie pociesza nie mogę się już doczekać wizyty u Paśnika i co nam powie. Może on coś wymyśli i wreszcie się uda...
Kochane ja troszkę z innej beczki doradzcie czy lepiej zrobić betę w piątek w 11 dniu czy w sobotę w 12dniu wiem że to tylko jeden dzień ale nie mogę już wytrzymać
Niby tak ale jakoś puki co mnie to nie pociesza nie mogę się już doczekać wizyty u Paśnika i co nam powie. Może on coś wymyśli i wreszcie się uda...
No to bedzie musial mi lekarz wypisac prolutex cale opiakowanie bo mam tylko 7 szt i flaksiparine jesli zaleci to tak samo bo zostało mi tylko 2 sztNo u mnie zostaje:
estrofem 3 x 1
duphaston 2 x 1
prolutex 1 x 1 (wiec do testu musisz miec minimum 14 ampulek - policz sobie ile masz zeby Ci nic nie zabraklo)
neoparin (Twoja fraxiparine chyba) - mam 10 sztuk w domu wiec tez poprosze o recepte zeby potem na zlamanie karku nie leciec)
encorton mam w zapasie wiec nadal 2 tabl dziennie
Luteina dopochwowa
i to caly zestaw...
ja juz posprawdzalam i policzylam zeby nie bylo niespodzianek potem
Przez ponad pół roku Clostylbegyt 1x i Fertilman Plus 2x2, witamina C. Przestaliśmy robić badania nasienia kilka miesięcy temu, bo wyniki się specjalnie nie zmieniały i lekarz stwierdził, że mąż odda świeże nasienie w dniu pick upu a w razie słabego wyniku zrobią separację albo biopsję z pobraniem materiału. Na szczęście nie trzeba było. Jutro dadzą znać, czy są blastki i ile.Oooco maz zazywal ze taka poprawa?