reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej, dziewczyny poradzcie prosze, zaczynam 3 dobe po odstawieniu lekow i okresu brak, ile sie czeka na okres? Na ciaze nie mam co liczyc chyba ze sie pomylili w labie ale na to nie licze
P.S. Pojawil sie sluz plodny lub bardzo podobny i jajniki bola, co sie dzieje???
Ja za pierwszym razem przy biochemicznej dostałam zaraz po odstawieniu leków ale trwał 11 dni.. A teraz przy całkiem nieudanym transferze po 4 dniach i to samo co u ciebie ból jajników a w 1dc nie moglam z bólu wstać z łóżka..

reklama
Uaktualnienie:)

- orgametril 5mg 14 tabletek
- dostinex 0.5 mg 7 tabletek
- parlodel 2.5 mg 35 tabletek
- eutyrox 88mg 100 tabletek

Jak długo łykałyscie nospe forte po transferze??
Bralyscie regularnie 3 razy dziennie czy tylko w razie potrzeby?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry