Nie ma sprawy, poproszę adres i jutro wyślę.Byłabym bardzo wdzięczna,dziękuję kochana.
reklama
monikao777
Fanka BB :)
Tak były naturalne ale udawało się zajść raz w roku albo dłużej. Tylko wtedy nie wiedziałam że immunologia do kitu... Byłam u dr pasnika. Doostaallam zalecenia na normalny cykl z inseminacja takie jak teraz do in vitro i niic. Lecze się udr przybycienia. Sądzę że bardzo dobry lekarz. U niego na różnych kombinacjach leków też się nie udawało. Podjęliśmy decyzję o in vitro.. Dr obstawil lekami na Maxa a kropek i tak się nie zagniezdzil ani na chwilęJak dobrze zrozumiałam to wcześniejsze ciaze były naturalne? Przyznam że nie rozumiem dlaczego było in vitro? Poniosłaś ogromne koszty. Szukaj po lekarzach z klinik niepłodności, uderzaj do najlepszych, konsultuj i szukaj przyczyny braku rozwoju ciąży. In vitro pomaga zajść w ciążę. Zakładam że badania genetyczne robiliście i u dr Paśnika już byłaś?
Jest forum o poronieniach też na bb może tam zapytaj, zauważyłam że dziewczyny mają sporą wiedzę.
monikao777
Tak miałam badane allo kiry nk. U dr pasnika powtarzałam ana które wyszły dodatnie. Mam niskie allo na to szczepienia. Ale Sacha się nie podejmie. Ostatecznie pasnik zrobi szczepień ale ja się boję. Wybrałam wlew z immunoglobulin ale to dopiero po pozytywnej becie. Której ciągle nie ma. Na implantacje teraz byłam na Max obstawiona i nic. Kiedy jedziesz do Malinowskiego? Jakie masz kir nk allo? Naturalnie nigdy nie zaszlas?Monia ja od 4 lat podchodzę do invitro, miałam 3 pełne stymulacje, z tego 5 transferów. Wcześniej miałam słabe zarodki bo z nasienia męża, później wzięliśmy dawce, zarodki bardzo ładne, endometrium do transferu super, embroglue, accofil, atosiban, encorton plus oczywiście witaminki i progesteron i estradiol i nic..nigdy nie miałam pozytywnej bety i właśnie dlatego za 2 tyg jadę na 1 wizytę do prof. Malinowskiego. Tutaj dziewczyny w większości polecają doc. Paśnika. Uważam że immunologia w sytuacji gdy niby ma się udac, a nie wiadomo czemu się nie udaje- to kolejny krok w diagnostyce i leczeniu. Tak samo przy nawracających poronieniach. Bardzo liczę na to, że profesor nam pomoże. Z tego co piszesz miałaś jakieś badania, ja też z immunologii miałam KIRy i mnostwo antygenów, przeciwciał itp, ale szczerze mówiąc w klinice jakoś nie bardzo się tym zajęli dlatego myślę, że jak już badać to u najlepszych i sprawdzonych osob- jak właśnie Paśnik czy Malinowski.
.
Ostatnia edycja:
monikao777
Nie wiesz jakie ona ma ana czy dodatnie czy ujmene? Odrazu po szczepieniu się udało?Ja nigdy nie zaszłam w ciążę, ani naturalnie, ani z in vitro. Kit bx, allo i nk nie wiem to pewnie się dowiem u prof Malinowskiego. Wizytę mam 29go. Ja stwierdziłam, że jeśli zaleci mi szczepienia to sie podejmę, mam koleżankę, która po szczepieniach u profesora i 10l. in vitro wcześniej zaszła w ciążę, pierwszy raz miała pozytywną betę i urodziła zdrowa córeczkę.
.
Ostatnia edycja:
monikao777
Daj znać koniecznie co powie dr MalinowskiNie wiem jakie ma wyniki, nie pytałam o to. Także pierwszy transfer po in vitro i serii 3 szczepień zakończył się beta 250 w 10dpt blastocysty. Później miala w ciąży jeszcze 1 doszczepianie.
Śliwka12345
Też mam ana dodatnie. Te szczepienia są drogie? Jakie mają skutki uboczne?Nie wiem jakie ma wyniki, nie pytałam o to. Także pierwszy transfer po in vitro i serii 3 szczepień zakończył się beta 250 w 10dpt blastocysty. Później miala w ciąży jeszcze 1 doszczepianie.
.
Ostatnia edycja:
reklama
walczacamama
Mam do oddania jedno opakowanie 28 sztuk plus drugie zaczete 23 sztuki. Napisz mi adres na priv to jutro Ci wyśle, data ważności 03/2022.Dziewczyny czy któraś z was ma może do odsprzedania estrofem 2mg?
Podziel się: