Ja za pierwszym razem przy biochemicznej dostałam zaraz po odstawieniu leków ale trwał 11 dni.. A teraz przy całkiem nieudanym transferze po 4 dniach i to samo co u ciebie ból jajników a w 1dc nie moglam z bólu wstać z łóżka..Hej, dziewczyny poradzcie prosze, zaczynam 3 dobe po odstawieniu lekow i okresu brak, ile sie czeka na okres? Na ciaze nie mam co liczyc chyba ze sie pomylili w labie ale na to nie licze
P.S. Pojawil sie sluz plodny lub bardzo podobny i jajniki bola, co sie dzieje???
reklama
jagodaaga
Fanka BB :)
Nie biorę duphastonu w tej procedurze.A który u ciebie kochana dpt?Możesz już odstawić duphaston?
Ok,to masz dobrze,ja nie za bardzo się po nim dobrze czujeNie biorę duphastonu w tej procedurze.
jagodaaga
Za to biorę wiele innej postaci progesteronu i innych leków i od 2 dni kręci mi się w głowie.....Ok,to masz dobrze,ja nie za bardzo się po nim dobrze czuje
Nasza droga jest ciężka i długa ,ale żeby było maleństwo, zniesiemy wszystko,prawda?Za to biorę wiele innej postaci progesteronu i innych leków i od 2 dni kręci mi się w głowie.....
jagodaaga
Zgadza sięNasza droga jest ciężka i długa ,ale żeby było maleństwo, zniesiemy wszystko,prawda?
Mi lekarz nic nie mówił o nospie.Jak długo łykałyscie nospe forte po transferze??
Bralyscie regularnie 3 razy dziennie czy tylko w razie potrzeby?
reklama
walczacamama
Ja brałam do 14dpt regularnie, potem jeśli bolał mnie brzuch lub czułam skurcze.Jak długo łykałyscie nospe forte po transferze??
Bralyscie regularnie 3 razy dziennie czy tylko w razie potrzeby?
Podziel się: