reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

W szpitalu powiedzieli ze potrzebuje a gdy zadzwoniłam do diagnostyki to powiedzieli ze u nich nie
W diagnostyce prywatnie kosztuje 110 zł
Bynajmniej w moim mieście
O to sporo. Ja płaciłam coś koło 80zl z glukoza. Dokładnie nie pamietam, bo coś wtedy jeszcze badałam.

Mam już wyniki badań krwi, ale lekarka mi pewnie nie da dziś znac, kiedy działamy. Zobaczymy, co jutro powie.

Mądre głowy podpowiedzcie, jak to możliwe, ze 2 tyg temu robiąc morfologię leukocyty miałam w połowie normy, a dziś przekroczone o 0,5? Podobnie podwyższony poziom neutrofilii. Nie jestem chora, przynajmniej nic nie czuje. Czy fakt, ze nie byłam na czczo może mieć jakiś wpływ? Bo przecież stymulacja nie powinna mieć żadnego wpływu na ich poziom. Normalnie teraz zgłupiałam :ninja2:

reklama
Jaka ta dieta???
I w jakich proporcjach pijesz tą wodę zdradż proszę

O diecie mozesz poczytac w necie.
Duzo ryb, zielonej herbaty, warzyw szpinak brokul awokado, zielenina, malo nabialu i zero slodkiego przetworzonego itp.
Kurkume robie pol lyzeczki na pol szklanki wody i pol lyzeczki miodu. Rano na czczo i na noc przed snem...

Lekarka mi mówiła, że dieta pomaga wyciszyć ogniska zapalne ale, żeby to zaczęło działać dobrze stosować ją dłuższy czas. Ale weź i stosuj jak lato za pasem, tyle okazji do dobrego a nie koniecznie zgodnego z dietą jedzenia :)

Dokladnie
Drastycznie tez nie mozna przechodzic tylko stopniowo...

O diecie mozesz poczytac w necie.
Duzo ryb, zielonej herbaty, warzyw szpinak brokul awokado, zielenina, malo nabialu i zero slodkiego przetworzonego itp.
Kurkume robie pol lyzeczki na pol szklanki wody i pol lyzeczki miodu. Rano na czczo i na noc przed snem...

Taaaak już wczoraj doczytałam w sumie pokrywa sie z tarczycową-co oczywiste ;)
Dzięki za przepis na napój -popróbuję.

Mi glukoza wyszła ponad normę-czekam teraz na skierowanie na krzywe-także chyba mam wszystkie zła świata...ech...;(
Chora tarczyca daje sie we znaki ...

Taaaak już wczoraj doczytałam w sumie pokrywa sie z tarczycową-co oczywiste ;)
Dzięki za przepis na napój -popróbuję.

Mi glukoza wyszła ponad normę-czekam teraz na skierowanie na krzywe-także chyba mam wszystkie zła świata...ech...;(
Chora tarczyca daje sie we znaki ...

Jak juz bedzie wiadomo co i jak to bedzie latwiej powalczyc[emoji1303][emoji1307][emoji1320]

reklama
Do góry