reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja z estrofermu juz dawno zeszlam I luteine powoli tez koncze tylko 1 na noc.I po zakonczeniu zrobie badania. Tak sie boje svhodzic z lekow bo sie wkrecam ze poziom za niski bedzie albo cos
Oj tak, z leków schodzić to tak trochę strach, ale jak bierze się tak długo to i chce się w końcu zejść. Ja luteinę teraz mam 3x4 wcześniej było 4x4

reklama
Oj tak, z leków schodzić to tak trochę strach, ale jak bierze się tak długo to i chce się w końcu zejść. Ja luteinę teraz mam 3x4 wcześniej było 4x4
Ja tez tak stopniowo schodzilam z lekow, po jednym odejmowal ja luteine mialam 2 x2 pozniej 2x1-teraz tylko raz wieczorem. A jakby poziom byl za niski czy cos to organizm da znac jakies plamienia czy cos?Czy jak skoncze luteine zrobic poziom progesteronu?

Kiedy Vinszka nastepna wizyte masz?Ja 12 czerwca juz sie nie moge doczekac spotkania z kruszynkaA kiedy ruch zaczyna sie czuc dziecka?
03.06 chyba mam wizytę, a 06.06 genetyka, ale ... to tak z pamięci. Ostatnio tyle mam tych wizyt, że już się gubię [emoji85]

Ruchy to tak coś około 16+ tc można poczuć. Ja jeszcze nie czuje, na razie mi jelita figle płatają [emoji38]

Ja tez tak stopniowo schodzilam z lekow, po jednym odejmowal ja luteine mialam 2 x2 pozniej 2x1-teraz tylko raz wieczorem. A jakby poziom byl za niski czy cos to organizm da znac jakies plamienia czy cos?Czy jak skoncze luteine zrobic poziom progesteronu?
O nie wiem, to mądre głowy muszą powiedzieć. Myślę, że jesteśmy już na takim etapie, że łożysko powinno dawać radę samo [emoji3526]

03.06 chyba mam wizytę, a 06.06 genetyka, ale ... to tak z pamięci. Ostatnio tyle mam tych wizyt, że już się gubię [emoji85]

Ruchy to tak coś około 16+ tc można poczuć. Ja jeszcze nie czuje, na razie mi jelita figle płatają [emoji38]
Ale Ci fajnie u Nas powiedzial ze nic sie nie dzieje I nie ma pitrzeby nas sciagania wczesniejGdzie tam do 12 czerwca

@sandra777.12 Odczuwasz jakieś skutki uboczne po tym? Jakie dawki bierzesz?
@Vinszka zbieram siły do kolejnego podejścia. Dostałam ten metypred na obniżenie komórek NK bo są trochę podwyższone. I coś lekarz mówił że można acard dołączyć później.
Niee, tzn tak mi się wydaje. Jestem przed okresem więc wszystko na to zwalam, ale może być tak, że to od metypredu. Mam delikatne ciągnięcia jak na okres i to tyle ;)
Aaaaaa włosy mi zaczęły lecieć garściami...

Ale Ci fajnie u Nas powiedzial ze nic sie nie dzieje I nie ma pitrzeby nas sciagania wczesniejGdzie tam do 12 czerwca
Wiesz, ja z tymi przepływami musiałam badanie robić i dopiero teraz dostałam wyniki. Kontrolnie przepływy zobaczymy plus sprawdzenie dawki heparyny. To ostatnia wizyta w klinice, a u genetyka USG się nie robi [emoji14]

reklama
Dziewczyny, czy po 1 poronieniu warto zrobić jakieś badania, czy potraktować to jako "przypadek losowy". Czekają nas wydatki w związku z in vitro i zastanawiam się, czy takie badania mają sens?

Do góry