reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mam pytanie jestem w 12 tygodniu plus 6dni ostatni progesteron 41 teraz biore polowe lekarst I przez tydzien spadl do 34 to znaczy ze moj organizm nie produkuje jeszcze progesteronu? Vinszka licze na pomoc

U mnie po wszystkim, jeszcze godzinka podawania leku i wracamy do domu. Widziałam nawet zdjęcie zarodka, podali mi zarodek BL 1.2.2. Ogólnie z 10 komórek zapłodniło się 9 ale 3 w 3 sobie przestały się rozwijać, więc zostało nam 5 zarodków . Mam nadzieję że mój kropek zostanie ze mną na na 8,5 miesiąca. Nie pije już kawy ani herbaty, kupię ananasa wracając, coś jeszcze polecacie?
Trzymam kciuki, żeby kropek się ładnie teraz zadomowił na długie miesiące :)
Dzięki kochana, my już po, wracamy do domku, mamy 11 dojrzałych oocytow :) transfer we wtorek :)
Piekny wynik:yes: oby się teraz wszystkie zapłodnily:)✊✊✊

Dziewczyny mam pytanie jestem w 12 tygodniu plus 6dni ostatni progesteron 41 teraz biore polowe lekarst I przez tydzien spadl do 34 to znaczy ze moj organizm nie produkuje jeszcze progesteronu? Vinszka licze na pomoc
Progesteron jest wydzielany skokowo. I to nie jest tak ze zawsze bedziesz miala ta sama wartosc. Ja miałam cala ciążę od 15-30 max i nic lekarz nie mowil, wszystko bylo ok i nie plamilam.

Dopiero? Ja mam już w środę pierwsza weryfikację potem w sobotę.
Czyli już 4dpt? Przepraszam, że tak wcięłam ale w tym tygodniu sama testuje więc mnie to bardzo ciekawi;-) I miałaś 4 dniowy tak?
Ja miałam 5 dniieyi testuje też w środę tak jak Ty ale będzie to już 9 dpt. Myślisz, że 4 dpt cos wyjdzie? Pytam bo nie znam sie ;-)

reklama
Czyli już 4dpt? Przepraszam, że tak wcięłam ale w tym tygodniu sama testuje więc mnie to bardzo ciekawi;-) I miałaś 4 dniowy tak?
Ja miałam 5 dniieyi testuje też w środę tak jak Ty ale będzie to już 9 dpt. Myślisz, że 4 dpt cos wyjdzie? Pytam bo nie znam sie ;-)
Wszystko sie zgadza. Pewnie nie, bo jeszcze brałam zastrzyk więc wynik będzie oszukany. Bardziej chodzi o progresteron i estriadol. Jak sie czujesz?

Do góry