@nadziejamooja;)
Fanka BB :)
@Forget-me-not... dzięki kochana za odpowiedźJa biorę femibion 1. Tam jest metylowany i zwykly kwas foliowy. Dla niektórych sam metylowany też nie jest dobry...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Forget-me-not... dzięki kochana za odpowiedźJa biorę femibion 1. Tam jest metylowany i zwykly kwas foliowy. Dla niektórych sam metylowany też nie jest dobry...
Dopiero? Ja mam już w środę pierwsza weryfikację potem w sobotę.Sama noe wiem albo w czwartek i sobote albo piatek i ponoedzialek czyli 6 i 8 dpt albo 7 i 10dpt
Super wynik. Teraz niech wszystkie pięknie rosnąDzięki kochana, my już po, wracamy do domku, mamy 11 dojrzałych oocytow transfer we wtorek
Dziękuję teraz najgorsze to czekanieSuper wynik. Teraz niech wszystkie pięknie rosną
Trzymam kciuki, żeby kropek się ładnie teraz zadomowił na długie miesiąceU mnie po wszystkim, jeszcze godzinka podawania leku i wracamy do domu. Widziałam nawet zdjęcie zarodka, podali mi zarodek BL 1.2.2. Ogólnie z 10 komórek zapłodniło się 9 ale 3 w 3 sobie przestały się rozwijać, więc zostało nam 5 zarodków . Mam nadzieję że mój kropek zostanie ze mną na na 8,5 miesiąca. Nie pije już kawy ani herbaty, kupię ananasa wracając, coś jeszcze polecacie?
Piekny wynik oby się teraz wszystkie zapłodnilyDzięki kochana, my już po, wracamy do domku, mamy 11 dojrzałych oocytow transfer we wtorek
Progesteron jest wydzielany skokowo. I to nie jest tak ze zawsze bedziesz miala ta sama wartosc. Ja miałam cala ciążę od 15-30 max i nic lekarz nie mowil, wszystko bylo ok i nie plamilam.Dziewczyny mam pytanie jestem w 12 tygodniu plus 6dni ostatni progesteron 41 teraz biore polowe lekarst I przez tydzien spadl do 34 to znaczy ze moj organizm nie produkuje jeszcze progesteronu? Vinszka licze na pomoc
Dziekuje za pomocProgesteron jest wydzielany skokowo. I to nie jest tak ze zawsze bedziesz miala ta sama wartosc. Ja miałam cala ciążę od 15-30 max i nic lekarz nie mowil, wszystko bylo ok i nie plamilam.
Czyli już 4dpt? Przepraszam, że tak wcięłam ale w tym tygodniu sama testuje więc mnie to bardzo ciekawi;-) I miałaś 4 dniowy tak?Dopiero? Ja mam już w środę pierwsza weryfikację potem w sobotę.
Wszystko sie zgadza. Pewnie nie, bo jeszcze brałam zastrzyk więc wynik będzie oszukany. Bardziej chodzi o progresteron i estriadol. Jak sie czujesz?Czyli już 4dpt? Przepraszam, że tak wcięłam ale w tym tygodniu sama testuje więc mnie to bardzo ciekawi;-) I miałaś 4 dniowy tak?
Ja miałam 5 dniieyi testuje też w środę tak jak Ty ale będzie to już 9 dpt. Myślisz, że 4 dpt cos wyjdzie? Pytam bo nie znam sie ;-)