reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

taak, póki co to jest wytrząsanie sadła hahah :p ale i tak uwielbiam ten widok :D

Tak sobie czytałam co tam napisałaś o tych wszystkich cudach lekowych to u mnie jedynie chyba intralipid? choć piszą ,że przy nadczynności trzeba z nim ostrożnie-więc się zastanawiam:confused: a accofil chyba u mnie bez sensu jak ja tylko raz po cb?O spasmolinę będę żebrac,relanium też.

Nie przesadzaj -żadne sadło ;-) ;)widać już Księżniczki:tak::tak::tak: Pięęęękny widoooook <3

reklama
150zl za 7 ampulek a potrzebuje 14 na tydzień :( puki co bo jeszcze nie wiem jak transfer
Ja placilam kolo 160za prolutex i bralam 2x1 od transferu do 7tc
ehh, też tyle buliłam, do tego miałam crinona - kolejne 100 zł na tydzień i w czort innych. oczątkowo leki mnie wychodziły ponad 3 tys na miesiąc.

Niekoniecznie, czasem pęcherzyka się nie wypuszcza. Tak jest przy okazji heparyny - z dawki 0,6 się wypuszcza a z 0,4 juz nie.
No masakra te leki, ja tez 2x1 prolutex do tc i zel crinone biore do dzis (12+5) u mnie paczka 15sztuk 200zl tego crinone [emoji849] ale juz na szczescie go koncze i przechodze na luteine

Tak sobie czytałam co tam napisałaś o tych wszystkich cudach lekowych to u mnie jedynie chyba intralipid? choć piszą ,że przy nadczynności trzeba z nim ostrożnie-więc się zastanawiam:confused: a accofil chyba u mnie bez sensu jak ja tylko raz po cb?O spasmolinę będę żebrac,relanium też.

Nie przesadzaj -żadne sadło ;-) ;)widać już Księżniczki:tak::tak::tak: Pięęęękny widoooook <3
Kto jak kto ale Ty Słońce chyba widziałaś nadstan mojej warstwy izolacyjnej :p Dziewczyny to jedno, ale sadło niestety na przedzie :ninja2::laugh2: Trudno, kiedyś w końcu przejdę na dietę-cud (będzie cud, jak schudnę :laugh2:)

Ostatnio znowu słyszałam info, że przy endomendzie intralipid nie wskazany bo to soja, a soja to fitoestrogeny, a na endomendę one ponoć źle wpływają. No i idąc tym tokiem myślenia to tak samo wypadałoby na naturalnych cyklach podchodzić, a nie na estrofemie. Weź nie zgłupiej. Accofil bym rozważyła, tylko znowu jak na naturalnym cyklu to zostają zastrzyki a nie domacicznie, bo on domacicznie często owu blokuje. o_O

Ja placilam kolo 160za prolutex i bralam 2x1 od transferu do 7tc No masakra te leki, ja tez 2x1 prolutex do tc i zel crinone biore do dzis (12+5) u mnie paczka 15sztuk 200zl tego crinone [emoji849] ale juz na szczescie go koncze i przechodze na luteine
To u mnie takie same ceny.
Za wlew z intra 400zł (x4), atosiban 800, za 1 zastrzyk accofilu 50zł (x14), szczepionka 1 dawka 680 lub 820zł, zależy czy z męża materiału czy od dawcy... Nie ma sensu zliczać :p

To u mnie takie same ceny.
Za wlew z intra 400zł (x4), atosiban 800, za 1 zastrzyk accofilu 50zł (x14), szczepionka 1 dawka 680 lub 820zł, zależy czy z męża materiału czy od dawcy... Nie ma sensu zliczać :p
Masakra [emoji16][emoji16][emoji85]
Moja siostra jak widziala ile wydaje na leki jeszcze przed ciaza (gdzie czlowiek nie wie czy sie uda czy nie) smiala sie, ze kobiety podchodzace do in vitro powinny dostawac 500+ od poczatku procedury [emoji23][emoji23][emoji106]

Kto jak kto ale Ty Słońce chyba widziałaś nadstan mojej warstwy izolacyjnej :p Dziewczyny to jedno, ale sadło niestety na przedzie :ninja2::laugh2: Trudno, kiedyś w końcu przejdę na dietę-cud (będzie cud, jak schudnę :laugh2:)

Ostatnio znowu słyszałam info, że przy endomendzie intralipid nie wskazany bo to soja, a soja to fitoestrogeny, a na endomendę one ponoć źle wpływają. No i idąc tym tokiem myślenia to tak samo wypadałoby na naturalnych cyklach podchodzić, a nie na estrofemie. Weź nie zgłupiej. Accofil bym rozważyła, tylko znowu jak na naturalnym cyklu to zostają zastrzyki a nie domacicznie, bo on domacicznie często owu blokuje. o_O

he,he- no właśnie nic nie widziałam :-p:-p:-p
a no widzisz -cenne uwagi ..i nawet by się zgadzało ,bo ja zawsze na sztucznych i chyba nie za dobrze to wpłynęło bo mam częściej torbiele itp.... a wcześniej rzaaaadko się zdarzały...hmmm trza rozważyć naturalny-no nic wygląda na to ,że na wizycie będzie burza mózgów:szok::szok::szok:

reklama
Do góry