To sa takie plamienia brązowe, ale dość sporo tego jest, nie ma tam czerwonej żywej krwiKochana mam nadzieje ze nie bedziesz musiala przezywac tego co ja...
Naprawde mocno trzymam kciuki zeby bylo dobrze.
Wydaje mi sie ze za wczesnie w tym cyklu zeby juz byla kreska chyba ze bardzo wczesnie mialas owulacje... wszystko jest mozliwe.
U mnie krecha byla mocna u ciebie jest blada wiec gdyby bylo po tamtym transferze to pewnie bylaby mocniejsza...
A krwawienie mocne?
reklama
Forget-me-not...
Fanka BB :)
To tez takie wlasnie mialam od 12dc
To sa takie plamienia brązowe, ale dość sporo tego jest, nie ma tam czerwonej żywej krwi
A może jednak się udało! Trzymam kciukiDziewczyny!!!!! Ku...wa!!!! Test mi wyszedł pozytywny, ale jest problem, bo od kilku dni krwawie od 14 dnia cyklu dokładnie, a dziś 19 dzień cyklu, chciałam sprawdzić czy to nie pozamaciczna po transferze z tamtego cyklu. Idę na betę zaraz. Ale przy tych krawieniach to nawet z tego cyklu małe szanse....
Kochana jak możesz wpisz mnie do kalendarza na sobotę, USG wyjaśniające że tak powiem...Dzoewczynki dzis kalendarz milczy ale mamy dzialajace z za krzakow. @sksk trzymamy kciuki by te krechy daly zdrowa ciaze ♥♥♥
Powiesz mi dokładnie w którym dniu cyklu wyladowałas w szpitalu? Miałaś wtedy jakiś wynik bety? Oprócz tego testu co pamiętam pisałaś.To tez takie wlasnie mialam od 12dc
Na 12.30 idę do lekarza
Carenik
Jak test wyszedl pozytywny to juz jest po implantacji...
Możesz cośtam sobie pobrać luteinę pod język lub dopochwowo, ale nie wiem czy to coś da. Jeśli nie masz niewydolności ciałka żółtego i niedoborów progesteronu to takie trochę głaskanie, a progesteron jednak też nie jest obojętny... ale dawany przy naturalnych staraniach w 2 polowie cyklu, więc.pobrać możesz.
Harmony to jeden z nipt, czyli testów z dna płodowego we krwi matki. Daje 99% pewności co do wystąpienia trisomii 21, 13, 18. Test podwójny (pappa i usg) daje jakieś 90% pewności. Z uwagi na cenę, robiłabym nipt wtedy, gdy podwójny wyjdzie źle (zdarzają się wyniki fałszywie dodatnie), a chcemy uniknąć amnipunkcji. Tak jak ktoś Ci radził wyżej, poczytaj u mamyginekolog na blogu, fajnie jest to tam wyjaśnione.
O ja pierdziu...! Leć na betę i może na usg? Nie bolą Cię jajniki? Mocno krwawisz, czy plamisz? Może to implantacyjne? Trzymam kciuki, żeby te zlę opcje Cie ominęły, dawaj znać!
O kurde!!!Dziewczyny!!!!! Ku...wa!!!! Test mi wyszedł pozytywny, ale jest problem, bo od kilku dni krwawie od 14 dnia cyklu dokładnie, a dziś 19 dzień cyklu, chciałam sprawdzić czy to nie pozamaciczna po transferze z tamtego cyklu. Idę na betę zaraz. Ale przy tych krawieniach to nawet z tego cyklu małe szanse....
A robilas bete ostatnio jeszcze po tej 7.54?? Sprawdzalas czy spadla??
Dawaj znac. Czekam w napieciu.
Powodzenia, daj znać jak wyjdziesz [emoji110]Powiesz mi dokładnie w którym dniu cyklu wyladowałas w szpitalu? Miałaś wtedy jakiś wynik bety? Oprócz tego testu co pamiętam pisałaś.
Na 12.30 idę do lekarza
reklama
Elizabeth68
Ja brałam jakoś do 5-6 tygodnia ciąży. ProfilaktycznieKochana pisałaś że po transferze brałaś nospe 3 razy dzienni, czy mogłabyś mi powiedzieć do którego dnia po transferze? Ja już jestem tydzień po i nospe brałam chyba do 5 i nie wiem czy nie za krótko, jestem jeszcze przed betą którą zrobię w piątek a miewam kłucie w jajniku.
Podziel się: