K9chana proszę mnie wpisać 20 maj podglądanie maluszków dziękuję ❤❤❤Dziewczyny piszcie mi prosze o terminach wizyt itp bo kalendarz powoli sie kurczy a szkoda
reklama
Forget-me-not...
Fanka BB :)
W szpitalu wyladowalam z dużym bólem w 22dc, bete mialam juz ponad 11tys.Powiesz mi dokładnie w którym dniu cyklu wyladowałas w szpitalu? Miałaś wtedy jakiś wynik bety? Oprócz tego testu co pamiętam pisałaś.
Na 12.30 idę do lekarza
U Ciebie bladziutka kreska wiec i beta mała...
Trzymam kciuki za wczesna owulacje i cudzik i myslami jestesmy z Toba...
Justyska13
Tak kochana juz rano wpisalam tylko noe udostepnialam kalendarza bo dzis pusto. Ale zapisalam CieK9chana proszę mnie wpisać 20 maj podglądanie maluszków dziękuję ❤❤❤
Justyska13
Justyska13
Dziewczyny!!!!! Ku...wa!!!! Test mi wyszedł pozytywny, ale jest problem, bo od kilku dni krwawie od 14 dnia cyklu dokładnie, a dziś 19 dzień cyklu, chciałam sprawdzić czy to nie pozamaciczna po transferze z tamtego cyklu. Idę na betę zaraz. Ale przy tych krawieniach to nawet z tego cyklu małe szanse....
Ale numer!!! Kciuki trzymam!!!
Pini88
Niska beta dlatego pewnie nic nie widac progesteron powinien byc wiekszy moze z tad te plamieniaDziewczyny nie wiem co myśleć, beta 215, progesteron 10, lekarz na swoim sprzęcie nic nie widzi, chociaż coś przy tym sprzęcie na prawym jajniku wspomniała....
Justyska13
Kurde! A moze dzwon do swojego prowadzacego lekarza.Dziewczyny nie wiem co myśleć, beta 215, progesteron 10, lekarz na swoim sprzęcie nic nie widzi, chociaż coś przy tym sprzęcie na prawym jajniku wspomniała....
reklama
Vinszka
Ale super! Koniecznie progesteron wprowadź. U mnie przy 17 zaczęli mnie dopychać bo mówili że mało.Dziewczyny nie wiem co myśleć, beta 215, progesteron 10, lekarz na swoim sprzęcie nic nie widzi, chociaż coś przy tym sprzęcie na prawym jajniku wspomniała....
Czekaj, czekaj... to naturals? [emoji33][emoji33]
Podziel się: