reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Powiesz mi dokładnie w którym dniu cyklu wyladowałas w szpitalu? Miałaś wtedy jakiś wynik bety? Oprócz tego testu co pamiętam pisałaś.
Na 12.30 idę do lekarza
W szpitalu wyladowalam z dużym bólem w 22dc, bete mialam juz ponad 11tys.
U Ciebie bladziutka kreska wiec i beta mała...
Trzymam kciuki za wczesna owulacje i cudzik i myslami jestesmy z Toba...

Dziewczyny!!!!! Ku...wa!!!! Test mi wyszedł pozytywny, ale jest problem, bo od kilku dni krwawie od 14 dnia cyklu dokładnie, a dziś 19 dzień cyklu, chciałam sprawdzić czy to nie pozamaciczna po transferze z tamtego cyklu. Idę na betę zaraz. Ale przy tych krawieniach to nawet z tego cyklu małe szanse....

Ale numer!!! Kciuki trzymam!!!

Dziewczyny nie wiem co myśleć, beta 215, progesteron 10, lekarz na swoim sprzęcie nic nie widzi, chociaż coś przy tym sprzęcie na prawym jajniku wspomniała....

Dziewczyny nie wiem co myśleć, beta 215, progesteron 10, lekarz na swoim sprzęcie nic nie widzi, chociaż coś przy tym sprzęcie na prawym jajniku wspomniała....
Niska beta dlatego pewnie nic nie widac progesteron powinien byc wiekszy moze z tad te plamienia

reklama
Ale super! Koniecznie progesteron wprowadź. U mnie przy 17 zaczęli mnie dopychać bo mówili że mało.

Czekaj, czekaj... to naturals? [emoji33][emoji33]

Do góry