reklama
Pytam bo przeczytalam fajny artykul: Link do: In vitro. Czy zawsze najsilniejszy embrion wygrywa?
Wiec wniosek jest taki ze moje zarodki 4BC i 4CC z 6 doby - to albo plec piekna albo wadliwe genetycznie...
Ale tez do konca nigdy nie wiadomo i tutaj tez podwazaja slusznosc pgd...
Wiec wniosek jest taki ze moje zarodki 4BC i 4CC z 6 doby - to albo plec piekna albo wadliwe genetycznie...
dżoasia
Fanka BB :)
moja płeć piękna akurat się szybko rozwijała i miała największy potencjałPytam bo przeczytalam fajny artykul: Link do: In vitro. Czy zawsze najsilniejszy embrion wygrywa?
poczekaj jeszcze to tego piątku, po co masz się potem zastanawiać...
5AB lub 5BA, ale mnie nie porównuj do nikogo, bo u mnie problem z kariotypem, więc to zupełnie co innego@sksk jakiej klasy mialas podany zarodek? Blastka tak??
Dziekuje Wam dziewczyny @Dzoannna @Justyska13 @dżoasia @sksk @Kurcia i reszte dziewczyny co mi pomogly z endo, ale w tym miesiacu nie bedzie znowu podejacia musze zadzwonic i oddwolac wszystko ale co najpierw wizyta u lekarza bo gardlo zamiast przechodzic boli dalej boje sie ze bez antybiotyku to to nie przejdzie. Mialy byc inne swieta a beda w placzu bo boli jak diabli porazka gdy nawet sie nie udaje podejsc tyle razy cos od stycznia...
Powodzenia Wam i reszcie dziewczyn na dalsza droge
Ja tak bardzo tego nie lubię już dawno powinien być happy endPiąteczka.
Ja też piąta klapa.
Dziekuje Wam dziewczyny @Dzoannna @Justyska13 @dżoasia @sksk @Kurcia i reszte dziewczyny co mi pomogly z endo, ale w tym miesiacu nie bedzie znowu podejacia musze zadzwonic i oddwolac wszystko ale co najpierw wizyta u lekarza bo gardlo zamiast przechodzic boli dalej boje sie ze bez antybiotyku to to nie przejdzie. Mialy byc inne swieta a beda w placzu bo boli jak diabli porazka gdy nawet sie nie udaje podejsc tyle razy cos od stycznia...
Kama rezygnujesz przez infekcje???
5AB lub 5BA, ale mnie nie porównuj do nikogo, bo u mnie problem z kariotypem, więc to zupełnie co innego
A o co chodzi z tymi kariotypami bo ja sie nie orientuje...?
Teraz wlasnie karmię moje 4-miesięczne szczęscieKurde kurde kurde!
No i co teraz?!
reklama
@nadziejamooja;)
Fanka BB :)
@Olk@24 a w związku z czym Ci to zaproponował lekarz? Gdzie się leczysz?Dziewczyny , czy miała któraś z Was podane domacicznie osocze bogatoplytkowe ? Na czym to polega i co ma na celu ? Zostało mi to teraz zaproponowane przed transferem , cena usługi jedyne 1000 zł i nie wiem za bardzo co to ma na celu A nie dopytalam
Podziel się: