reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@redferrari u nas wszystko dobrze. Malutka już jest ze mną w domu. Urodzona w 37+1 tc. Udało się nawet karmienie piersią choć jeszcze czekam na ważenie bo malutka nie jest mistrzem ssania. Pozdrawiamy.
Kochana moja Niunia też na początku słabo ssała a teraz jest mistrzynią - 15 min i najedzona... Przystawiając wytrwale i nic się nie denerwuj! Każdego dnia będzie lepiej! Cieszę się że wszystko dobrze!

reklama
Jutro 5dpt
Myslicie ze jutro jeszcze brac relanium nospe i buscopan?
Czy jutro juz przestac??

@dżoasia coś byś poradziła?
A powiesz plzz jakiej klasy byly Twoje zarodki te ktore fikają w brzuszku teraz?? [emoji847][emoji847][emoji847]
Jeśli nic cie nie boli to nie ma sensu cały czas w siebie tyle pakować. Ja bardziej doraźnie to wszystko brałam, w sumie rzez kilka dni strasznie bolał mnie krzyż, więc w miarę regularnie, ale jak tylko przestawał to i dawki zmniejszałam.

Od chyba 10 lat biore antyhistaminowe - obecnie clatra 1/2 tabletki. Kogo bym nie pytala - moj lekarz mowi ze mozna brac.... wiec biore...
Dziękuję za podpowiedź. Tego jeszcze nie brałam ;) Bez leków nie dam rady, nie mogę wychodzić na dwór :(. W domu też nie jest jakoś lepiej. Mąż kupił oczyszczacz powietrza, żeby filtrował pyłki i nie widzę różnicy żadnej.

Hej Dziewczyny mam zaleconą immunosupresję od Pasnika, od pierwszego dnia cyklu, od rana. No i tu mam banalny problem bo miesiączką chyba się zaczyna ( lekkie brudzenie) czy powinnam rozpocząć leczenie dziś? Jak myślicie?

Z takimi ludźmi nawet nie ma co dyskutować
Oni kompletnie tego nie rozumieją
Ciemnogród i tyle !
Masz rację, ale wobec głupoty trudno mi przejść obojętnie.
Ona interesowała się zapleczem klinik niepłodności, że nikt nie wie co tak naprawdę dzieje się na zapleczu tych klinik, więc ją zapytałam czy równie mocno intersuje się zapleczem domów dziecka, które często kryją historie, że sż się włos jeży na głowie. Pytałam czemu interesuje się cudzymi nienarodzonymi dziećmi, które są wszystkie chciane z całego serca, a nie interesuje się dziećmi już narodzonymi, ale porzuconymi i niechcianymi! Jak mnie drażni hipokryzja...

Masz rację, ale wobec głupoty trudno mi przejść obojętnie.
Ona interesowała się zapleczem klinik niepłodności, że nikt nie wie co tak naprawdę dzieje się na zapleczu tych klinik, więc ją zapytałam czy równie mocno intersuje się zapleczem domów dziecka, które często kryją historie, że sż się włos jeży na głowie. Pytałam czemu interesuje się cudzymi nienarodzonymi dziećmi, które są wszystkie chciane z całego serca, a nie interesuje się dziećmi już narodzonymi, ale porzuconymi i niechcianymi! Jak mnie drażni hipokryzja...
Niech sie zainteresuje zapleczem kościoła!!! Kiedys jak stałam w kolejce jeden facet śmiał sie do dziecka ze wszyscy ludzie kłamią i jedna babka była tak tym oburzona spojrzała na niego jakby chciała go wzrokiem na stosie spalić i powiedziała do tego dziecka „ksiądz nigdy nie kłamie” myslalam ze padnę...

Dziękuję za podpowiedź. Tego jeszcze nie brałam ;) Bez leków nie dam rady, nie mogę wychodzić na dwór :(. W domu też nie jest jakoś lepiej. Mąż kupił oczyszczacz powietrza, żeby filtrował pyłki i nie widzę różnicy żadnej.

Ja drążyłam temat bo antyhistaminowe cos tam działają z porstaglandynami - juz nie pamietam - i mialam obawy. Ale zaden lekarz slowa przeciwko nie powiedzial... wiec biore,
Zmniejszylam tylko do pol tabletki bo to juz pomaga (mnie swedzi cialo i mam slady od mocniejszego dotyku)

Jeśli nic cie nie boli to nie ma sensu cały czas w siebie tyle pakować. Ja bardziej doraźnie to wszystko brałam, w sumie rzez kilka dni strasznie bolał mnie krzyż, więc w miarę regularnie, ale jak tylko przestawał to i dawki zmniejszałam.

Ja po relanium zapominam dlaczego jestem na L4 [emoji23] tak mi dobrze. Zero spinki. Ale ostatnim razem bole plecow zaczely sie wlasnie w tym okresie jakos 5-6-7 dpt wiec boje sie odstawic...

reklama
Do góry