reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurczę nawet nie spojrzałam ile biorę jednostek :szok:. Poprostu biorę 1 tabletkę metylowego i to co w zestawie Mama Dha. Muszę w domu popatrzeć .
Jakbys miala chwile napisalabyc mi z jakich firm przyjmujesz te wit. Bo ja moze tak sie nie znam co jest najlepsze. A jesli chodzibo meza to moj od sierpnia przyjmuje witaminy profertil tam sa wszystkie te skladniki witaminy ktire wymienilas ale jakos guzik pomagaja

Jakbys miala chwile napisalabyc mi z jakich firm przyjmujesz te wit. Bo ja moze tak sie nie znam co jest najlepsze. A jesli chodzibo meza to moj od sierpnia przyjmuje witaminy profertil tam sa wszystkie te skladniki witaminy ktire wymienilas ale jakos guzik pomagaja
@Justyska13 - nam pierwsza ginka kazala brać ferti mem ( czy jakoś tak ) Po zmianie kliniki lekarz kazał odstawić to i brać wszystko osobno i patrzeć aby w składzie nie było tlenku tytanu -trochę tych tabsow jest do żarcia ale czego się nie zrobi w takiej sytuacji. Aaa i spirulina wypijana z rana na oczyszczanie organizmu. Zobaczymy w maju ,czy to coś dało- jak zbadamy żołnierzyki :p

Dziewczyny ale mi się dłuży.....już bym chciała wiedzieć, już dwie godziny od pobrania, a wyników, ani śladu!!!!!!
Wiem, to normalne....

reklama
Dziewczyny ale mi się dłuży.....już bym chciała wiedzieć, już dwie godziny od pobrania, a wyników, ani śladu!!!!!!
Wiem, to normalne....

Akurat rozmawiałam z mężem o Tobie [emoji6]
Mówię do niego dziś testowy tydzień i ze Ty jesteś pierwsza [emoji7]
Spokojnie w diagnostyce zawsze się czeka
Ja jak robię w szpitalu to 2 godziny a w diagnostyce zawsze wyniki po 15 stej
Trzymam mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]!!!!!

Do góry