Dawno się tak nie denerwowałam, przypomina mi się czas jak odświeżałam stronę z wynikami z matury oj, kiedy to było???? Dziesięć lat temuAkurat rozmawiałam z mężem o Tobie [emoji6]
Mówię do niego dziś testowy tydzień i ze Ty jesteś pierwsza [emoji7]
Spokojnie w diagnostyce zawsze się czeka
Ja jak robię w szpitalu to 2 godziny a w diagnostyce zawsze wyniki po 15 stej
Trzymam mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]!!!!!
reklama
Dzięki za info. Na tę okoliczność założę sobie w końcu konto na FBU mnie Brochow był jako plan b, ale ostatnio pojawiło się trochę złych opinii o tym szpitalu, więc jako plan awaryjny od piątku jest Oleśnica.
Na fb jest grupa Hallo - gdzie rodzic Wrocław i tam jest dużo opinii o szpitalach i dużo fajnych informacji się pojawia
To zostają jeszcze owoce, warzywa niedokładnie umyte. Czytałam, że w restauracjach często nie myją sałat, a to też może być źródło choroby. Najważniejsze, że cholerstwo wyhaczone.Wlasnie to jest dobre pytanie na ktore mi nie potrafia odpowiedziec nawet lekarze. Nie wiadomo kiedy doszlo do zakazenia bo wyniki sa w szarej strefie czyli graniczne.
Doktor mowi, ze z duza doza prawdopodobienstwa jest to stare zakazenie, bo organizm w zaden sposob sie nie broni (badala wezly chlonne itp. nawet te pod pachami [emoji28]), ale zabezpieczyla mnie antyniotykiem ROVAMICINE. Wyniki prenatalne mielismy wzorowe (a strasznie sie balalam!!).
I mowiac szczerze nie wiem gdzue bym mogla sie zarazic, ani nie jadam miesa surowego, ani nie mam kotów, o higiene przy obiedzie dbam, a przyprawionych surowych kotletow itp nie probuje...
@sksk mega kciuki dzisiaj za betę!
Vinszka
Fanka BB :)
A kiedy powinny być? Pytałaś? Ja musiałam czekać do 12-13Sprawdzam z częstotliwością 60 razy na godzinę
Marzycielka7
Dawno się tak nie denerwowałam, przypomina mi się czas jak odświeżałam stronę z wynikami z matury oj, kiedy to było???? Dziesięć lat temu
Boziu u mnie do by było 18 lat temu [emoji33][emoji23]
Carenik
I tak może byc! A ja salateczki w restauracjach jadam czesto.
Dzięki za info. Na tę okoliczność założę sobie w końcu konto na FB
To zostają jeszcze owoce, warzywa niedokładnie umyte. Czytałam, że w restauracjach często nie myją sałat, a to też może być źródło choroby. Najważniejsze, że cholerstwo wyhaczone.
@sksk mega kciuki dzisiaj za betę!
natasza_intro
redferrari
A ty skąd wiesz? Podgladalas? BlahahahaRedferrari, dobrze, ze Agniecha uprawia seks tylko w samochodzie huehuehue
reklama
redferrari
Albo zazdrośnie bo wiadomo jak to przy dziecku jest - permanentny brak czasu - a jak już człowiek zachcę to na pewno zanim dojdzie do czegoś mała się obudzi i rozpłacze@dżoasia @redferrari wariatki
Podziel się: