To mało, ja miałam 3x1, później sobie zwiekszylam do 3x2, urosło, ale było jednorodne, ale ta jednorodność u mnie chyba było spowodowane encotronem
reklama
Marzycielka7
Fanka BB :)
Aaa!! Bede czekac na wiesci pozytywne!!!
Daj Bóg żeby się udało [emoji173]️
Ja Tobie życzę tak samo pozytywnego efektu , by się udało [emoji8]
Skarbulenka
Ja też trzymam mocno@Dzoannna kciuki by szczęśliwie kropek wrócił z Wami do domu i został❤❤❤❤❤❤❤
ilmenau
Dostałam wiadomość, dalej mam brać leki dopóki się nie pogorszy jeśli nie uda się opanować infekcji mam odstawić i zacząć kurację od początku w kolejnym cyklu.... mam nadzieję że przejdzie jakoś.
Tak mi się wydawało, że jak nie masz gorączki to powinno być ok, ale raczej nie bierz leków na przeziębienie tylko może naturalnie - cytryna, imbir itp.
Jak możesz to weź też wolne w pracy (L4 powinien ci rodzinny wypisać), bo teraz jesteś podatna na infekcje. No i staraj się unikać słońca przez czas brania leków.
Powodzenia! U mnie ten magiczny zestaw zadziałał cuda
Kochane dziewczyny powoli żegnam się z forum. Otrzymałam tutaj dużo wsparcia i zrozumienia Pewnie wrócę wszak jeszcze jeden zarodek czeka. Po CC odczekam rok. W tym czasie to wszystkie będziecie w ciąży, życzę wam tego z całego serca
Mam do was jeszcze jedną prośbę, może ktoś mi napisać na priv numer telefonu do dr Bartosza P. z Bociana. Niestety nie zapisałam sobie jego numeru.
Motylku, my tobie reż dziękujemy za wsparcie, dzieliłas się z nami swoja wiedzą i też nas wspieralas! Powodzenia dla was i odwiedzaj nas czasem na ciężarówkach, bo tam są same mamuśki!
@ilmenau jak u Ciebie?
Hehe, u nas bez zmian. Księżniczka nie chce wychodzić, za wygodnie jej w brzuchu
Mi też w szczęśliwym cyklu słabo rosło endo i transfer miałam w 18 dc. U mnie było zalecenie, żeby jedna tabletkę estrofemu (wieczorem) stosować dopochwowo i to zadziałało.
Uff to jedno badanie z głowy czekam na resztę
Chociaż w sumie to bym chciała żeby ustalono przyczynę...i rozpoczęto leczenie
.
Te limfocyty też mi wujek Jarek jakoś interpretowal i niektóre jak były za wysoko ponad normę to było dobrze, ale niestety nie pomogę bo na moich wynikach jest mnóstwo strzałek i dla mnie to czarna magia...
jagodaaga
Oki, dzięki.Tak mi się wydawało, że jak nie masz gorączki to powinno być ok, ale raczej nie bierz leków na przeziębienie tylko może naturalnie - cytryna, imbir itp.
Jak możesz to weź też wolne w pracy (L4 powinien ci rodzinny wypisać), bo teraz jesteś podatna na infekcje. No i staraj się unikać słońca przez czas brania leków.
Powodzenia! U mnie ten magiczny zestaw zadziałał cuda
Motylku, my tobie reż dziękujemy za wsparcie, dzieliłas się z nami swoja wiedzą i też nas wspieralas! Powodzenia dla was i odwiedzaj nas czasem na ciężarówkach, bo tam są same mamuśki!
Hehe, u nas bez zmian. Księżniczka nie chce wychodzić, za wygodnie jej w brzuchu
Mi też w szczęśliwym cyklu słabo rosło endo i transfer miałam w 18 dc. U mnie było zalecenie, żeby jedna tabletkę estrofemu (wieczorem) stosować dopochwowo i to zadziałało.
Te limfocyty też mi wujek Jarek jakoś interpretowal i niektóre jak były za wysoko ponad normę to było dobrze, ale niestety nie pomogę bo na moich wynikach jest mnóstwo strzałek i dla mnie to czarna magia...
Skarbulenka
Będzie na pewno kochana!!!!Juz po.
4BC ponownie podany, plus atosiban, plus embryoglue.
Pozostaly nam dwa 4CC
Oby tym razem byla pupcia rozowa!!!
Ja też miałam podany 4B i 4C
Trzymam kciuki
Marzycielka7
Juz po.
4BC ponownie podany, plus atosiban, plus embryoglue.
Pozostaly nam dwa 4CC
Oby tym razem byla pupcia rozowa!!!
Innej opcji nie bierzemy pod uwagę[emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️
reklama
Vinszka
Kciuki!!! Hehe ja czułam się normalnie.@Vinszka a u Ciebue ta rozpiska relanium itp byla tylko na dzien transferu
A potem jak bralas te rozkurczowe??
Po transferze do 6 dpt 3x1 relanium, 3x1 nospa forte 3x1 buscopan.
Mam nadzieję, że i Tobie dopomogą ! [emoji8][emoji110]
Podziel się: