reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dostałam wiadomość, dalej mam brać leki dopóki się nie pogorszy jeśli nie uda się opanować infekcji mam odstawić i zacząć kurację od początku w kolejnym cyklu.... mam nadzieję że przejdzie jakoś.

Tak mi się wydawało, że jak nie masz gorączki to powinno być ok, ale raczej nie bierz leków na przeziębienie tylko może naturalnie - cytryna, imbir itp.
Jak możesz to weź też wolne w pracy (L4 powinien ci rodzinny wypisać), bo teraz jesteś podatna na infekcje. No i staraj się unikać słońca przez czas brania leków.
Powodzenia! U mnie ten magiczny zestaw zadziałał cuda :)

Kochane dziewczyny powoli żegnam się z forum. Otrzymałam tutaj dużo wsparcia i zrozumienia:) Pewnie wrócę wszak jeszcze jeden zarodek czeka. Po CC odczekam rok. W tym czasie to wszystkie będziecie w ciąży, życzę wam tego z całego serca:)
Mam do was jeszcze jedną prośbę, może ktoś mi napisać na priv numer telefonu do dr Bartosza P. z Bociana. Niestety nie zapisałam sobie jego numeru.

Motylku, my tobie reż dziękujemy za wsparcie, dzieliłas się z nami swoja wiedzą i też nas wspieralas! Powodzenia dla was i odwiedzaj nas czasem na ciężarówkach, bo tam są same mamuśki!

Hehe, u nas bez zmian. Księżniczka nie chce wychodzić, za wygodnie jej w brzuchu ;)

Mi też w szczęśliwym cyklu słabo rosło endo i transfer miałam w 18 dc. U mnie było zalecenie, żeby jedna tabletkę estrofemu (wieczorem) stosować dopochwowo i to zadziałało.

Uff to jedno badanie z głowy;) czekam na resztę
Chociaż w sumie to bym chciała żeby ustalono przyczynę...i rozpoczęto leczenie
.:(

Te limfocyty też mi wujek Jarek jakoś interpretowal i niektóre jak były za wysoko ponad normę to było dobrze, ale niestety nie pomogę bo na moich wynikach jest mnóstwo strzałek i dla mnie to czarna magia...

Tak mi się wydawało, że jak nie masz gorączki to powinno być ok, ale raczej nie bierz leków na przeziębienie tylko może naturalnie - cytryna, imbir itp.
Jak możesz to weź też wolne w pracy (L4 powinien ci rodzinny wypisać), bo teraz jesteś podatna na infekcje. No i staraj się unikać słońca przez czas brania leków.
Powodzenia! U mnie ten magiczny zestaw zadziałał cuda :)

Motylku, my tobie reż dziękujemy za wsparcie, dzieliłas się z nami swoja wiedzą i też nas wspieralas! Powodzenia dla was i odwiedzaj nas czasem na ciężarówkach, bo tam są same mamuśki!

Hehe, u nas bez zmian. Księżniczka nie chce wychodzić, za wygodnie jej w brzuchu ;)

Mi też w szczęśliwym cyklu słabo rosło endo i transfer miałam w 18 dc. U mnie było zalecenie, żeby jedna tabletkę estrofemu (wieczorem) stosować dopochwowo i to zadziałało.

Te limfocyty też mi wujek Jarek jakoś interpretowal i niektóre jak były za wysoko ponad normę to było dobrze, ale niestety nie pomogę bo na moich wynikach jest mnóstwo strzałek i dla mnie to czarna magia...
Oki, dzięki.

reklama
Do góry